Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Friday, September 18, 2009

Kad raya khas untuk korang semua !!!


Salam ..

Apa kabar semua ?? huuhuh .. lama dah tak jumpa kat blog nie kan ? heheh ... saya dah bz sket laa, so tak sempat nak post .. maka di kesempatan raya nak dekat (baru sampai umah, rasa laa bernafsu sket nak bukak tenet), saya tujukan kad ni kepada semua pembaca, rakan2 blog, rakan2 school chemical eng. dan semua-semua laa ... uhuhuhuhuh ...

Saya menyusun 10 jari (takkan 11 kot) memohon maaf jika saya ada salah silap, terkasar bahasa, termarah, ter-emo yang membuatkan anda tidak selesa dan semua-semua laa ... saya manusia yg banyak kesilapan, maka, halalkanlah semuanya ye .. hee ...

Kepada kawan2 skul kimia, jangan lupa eh konvoi raya di utara !! heheh

Wednesday, September 16, 2009

Benda baru di bilik ...

Salam ...

Menda ni tersembunyi tau, cuba cari ape yg lain kat bilik ni ...

Kemas x bilik aku nie ?? owh well ... huuuu

Thursday, September 10, 2009

Oh I Forgot !! HahHAhah

Salam ..

Just got back from terawikh ... heheh ... and I remembered something ... regarding to the previous post ... actually I want to post something ... something, maybe it is quite funny .. just read it, and judge it by yourself .. hehehe

Before that, I would like to THANKS to Bob aka Farhan, my lecture-mate.. this morning he sat beside me .. and its start when I told him that, I have not bought my ticket for Raya Break ... n I told him that, I planned to go back on Saturday Night ... then, suddenly he ask me, who is going to fetch me at KL Central .. I said, maybe I just get on Komuter and headed to Seremban .. Suddenly, he ask me, why I'm going back on MALAM RAYA ... n then I went blurred ... MALAM RAYA means, the next morning is 1st RAYA laa mamat !!!!! and then we laughed toghether ... hahaha ...

Thank God for sending BOB to remind me that Raya Eid Fitri is most probably on Sunday ... or I will be going to be a sweet stuff in my memory ... hahaha ...

So, in afternoon, I went to Parit Buntar's Train Station to book ticket (budget ade laa tuh ..padahal dah sebulan lepas dah abes dah) .. so I went there to 'confirm' that, the ticket is already sold out ... hahaha ... So how I'm want to go back home ?? Don't Worry ... I will call Superman to help me .. ahahaha

ok.. That's all ... Cheeraa !!! Oh my Superman is already arrive to pick me up ... ok .. UP UP and AWAY !!!!

New Short Post - 1Siswa 1 Malaysia

Salam ..

Oh yeah .. alright .. Just got back from PI (Engineering Campus) with really big full round tummy .. haha .. yup, an iftar with 1Siswa - 1 Malaysia Program by the 'Future Engineering Colloquium' Group ... Supervise by Kak Ita

There some program before we going to iftar .. there are, Tilawah, Marhaban and some present to anak yatim ... uhuh.. Prof Omar was here .. Prof Dzulkifli also .. EE's and Chemical's Dean also (Prof Syed and Prof Latif) ..

For me, the most interesting part is my Chinese lecture-mate are dining together with us ... uhuhuh ... There are, Christine, Siew Cheng, Chun Keat with his future wife Chai Chien, Meng Yong, with the genius Swea Pin ... heheh

So, that's all .. hehe ... let's go to terawikh ok .. we already arrive the 3rd and final stage of Ramadhan .. Hope this Ramadhan will benefit to all of us .. InsyaALLAH

Wednesday, September 9, 2009

Berbuka Yang TerBest Sekali

Salam ..

Fuh..punya laa tak nyempat nak post kat blog ni time2 ramadhan.. tapi mlm ni ?? Malam ini kerana, saya baru balek buka puasa di induk .. Dan apa yang saya rasa skrang.. sangat2 susah nak di kenal pasti ..

Sampai kul 7.10 mlm dan takde meja reserve .. plus, org beratur yang sangat ramai .. tau laa semua semangat sbb Raja Perlis ada n Paklah pun ade kan ... kalo tak sempat nak urus kami, baik makan kat pusat islam kampus kejuruteraan je .. ( wah nape bunyi cam marah je .. padahal, tak rasa marah pon ... sbb tuh perasaan sukar dikenal pasti skrang)

Akhirnya, kami (semua yang berjawatan YDP kecuali saya), kami makan tepi jalan je .. mkn kurma... heheh .. so, saya tersedarla diri sendiri, tak semesti ye, ade jawatan yang tinggi ada layanan bes .. atau, anda berkerja semua itu untuk dilayan baik oleh orang tertentu ... ikhlas ok .. keyword .. ikhlas... buat kerana untuk anda yang ikhlas ...

N maybe thats why, I dont want go to minden .. no offense .. sbb, akan ada masalah mcm ni .. so, dari ade yang kecil hati, baik tak sape yg sakit ati ek .. so .. happy ok .. semua amek pengajaran ye ... buat keje ikhlas .. bukan pasal menda2 dinner nie ...

Saufi (YDP PPKK) minum air gandum perisa epal .. serius air ni tak sedap .. ntah kenapa die suka sgt air ni ..
close button
ShoutMix chat widget