Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, February 17, 2010

Holiday ~~!!!

Salam ..

Yaaa .. hari ni hari rabu .. dah tengah2 cuti mid semester dah .. cuti yang bagi ku adalah untuk aku lepaskan segala kesempitan fikiran dan lapangkan seboleh yang mungkin kerana akan datang bersedia untuk tekanan yang mendatang ..

Bila dilihat pada post2 yang sebelum ini, mcm tak sangka je, semua ye berkenaan 'merungut' dalam keadaan tensen ... hahha .. nak wat cam ne kan ... time tuh dtg nak merapu ... uhuhuh ...

Kepada rakan2 bloggers yang lain, minta maaf laa tak membaca coretan korang .. mmg tak seberapa nyempat ... setiap hari termasuk hari minggu ade komitmen yang harus dijalankan dengan sebaiknya .. yang selalu update pasal korang ni, roomate ku saje ... die akan bgtau aku kalo korang2 ye post yg best ... so, aku akan baca laa sket ... uhuhu ..

Apa yang dah jadi pada aku skrang ek ? hahah ... kalo kat kelas, aku akan lebih senyap daripada dulu, hanya bercakap bila perlu ... tp kebanyakannya aku lebih banyak berborak dengan geng laki melayu 'pupus' dan juga bdk2 chinese yang lain ... hemm .. cam pelik je aku jd senyap .. haha .. nak wat cam ne kan ... kepala pusing pk pasal kerja ... haha
petang yang free aku still mencuba tidak ponteng jogging .. bagi aku, jogging ni je laa satu2 ye cara dalam memastikan otak aku waras dengan tensen yang melanda ..
malam pula, hahha .. jgn kate laa.. roomateku mcm rasa takde roomate dah .. hahahah

So, cuti mid sem ni, aku balik hari Jumaat .. byk kerja perlu selesai ... haish, duk kat umah ni, rasa nak rilex je .. hahaah ... lain betul momentum ye ... hahahaha... huhuh .. yang aku kira, ade juga laa 4 essemen yang kene anta bila abes cuti ni ... haahahaha .. so, "wake up man, u got work to do ... u aint got time for tomorrow and d day after dat. So u just today till noon"

uhuhuh .. itu saje .. terima kasih kepada semua yang menyokong secara langsung dan tidak langsung .. terima kasih .. jasa anda semua akan dikenang ..

Kepada Cik Epal Hijau; Cuti elok2, jgn nakal2 dan hepi holiday ~~!!!

2 ngomelan:

me said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xnkal..xnakal.
duk baek2 jeh.
=)

Izyan Nazihah Nor Azman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

errm.
rumetnye yang menghilang memalam ke, kamu?
hahahhaha.

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget