Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, March 17, 2010

Lama dah tak post

Salam

Lama dah tak post blog .. banyak menda nak cite dalam blog, tapi banyak sangat sampai tak tau nak cite yang mana satu dulu ... hee, sebab masih busy tahap sederhana.. kalo tahap dewa, semua facebook, blog dan bahkan laptop pun jarang sentuh ..

Bini saya no. 3 PSPeah, dah lama tak bermanja .. agaknya dah lebih 3 bulan dah .. dia leh mintak fasakh dah kot .. ops ..

Jadi, kiranya busy sangat laa .. macam2 laa dapat pengalaman .. manis dan buruk2 pun ade .. yang bersalah gile2 pon ade ... yang sampai ke tahap memang tak boleh buat apa pun sebab saya sorang je kan .. tak de org nak tolong .. uhuhu .. so macam2 laa .. uhuh

Alamak kul satu .. msg masih bunyi .. nak layan bini no. 2, HPiah plak .. tata

1 ngomelan:

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak sudah2 dgn peah nya. haha.

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget