Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Friday, January 27, 2012

Malaysian Festival 2012 @ Beach Camp Ibn Zahr Anjuran KRMJ

Salam

Pergh lama tak update kan ? Macam biasa la, busy hari-hari. Bangun, pergi kerja, balik kerja, memasak, lepas tuh sebelum tidur study untuk amik cert dalam bidang kerja aku sekarang ni. Uhuhuh. Maka hari ni rajinkan diri sedikit nak update blog, sebabnya tadi ada



Malaysian Festival 2012

di
Beach Camp Ibn Zahr

Anjuran
Kelab Rakyat Malaysia Jubail

Walaupun kebiasaannya hari ini adalah hari cuti (macam hari Sabtu di Malaysia), bagi company aku, hari Khamis tetap hari kerja seperti biasa. Nasib baik, bos kasi chance nak pergi melawat Malaysian Festival, walaupun separuh hari kena pergi kerja dulu.

Mengikut cerita otai-otai sini, Malaysian Festival ni dibuat setiap tahun dan dalam festival ini, yang akan turut serta dapat membuka gerai-gerai makanan Malaysia. Terdapat juga pameran-pameran automotive. Mari tengok gambar laa ye;

Member nak bergaya atas motor Harley Davidson. Kalau kat Malaysia mahal kan ?
Haa, dengar cerita, dekat sini harga ye dalam minimum 40k riyal je.
Jadi peminat Harley, marilah meleleh air liur ye.


Time makan nasi lemak.
Excited gila dengan nasi lemak !!
(Jangan pelik ye kami pakai baju tebal, sini tengah musim sejuk) 


Member-membar satu company, yang duduk dan makan. 


Khemah yang disediakan untuk istirehat 


Aktiviti untuk anak-anak. Liga futsal


Ni plak tengah excited dengan nasi impit 


Ada disediakan kawasan permainan indoor 


Pameran Harley Davidson. Banyak woo.



 Bergambar dengan signboard pun boleh !!

Secara amnya, memang ramai rakyat Malaysia yang ada. Aku datang waktu agak lewat petang pun, aku rasa macam ramai. Kalau di siang hari mesti lagi ramai. UHuhuh. Segan nak borak dengan mereka-mereka semua ni, sebab semunya dah otai-otai dan bergaji besar. Kami baru je nak menapak dengan gaji yang kecil. UHuhu.

9 ngomelan:

Ezad Skytech said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hee...muka excited je bila jumpa nasi impit ye ipai...hee...

banyak jugak aktiviti yg ada ye..:D

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takpe... lama2 kamu pun bakal jadi otai2 juge~

Anak Pak Muin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nt ang pon bgaji beso gak yop..nice2

Hanie Dew said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hai Ipai. lama tak gi sini. ingatkan buzy lagi. hehehe.. hebat seyh khemah siap pada karpet lagi. huhu..

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ohhh yg ipai upload kt FB tuu ekk hehe
seronokla ipai dpt mkn mknn m'sia..terubat rindu mknn mak kan hehe

merpatisejoli45 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hye,sudi x nk tukar banner sama ade di page or site bar? inform di komen kt blog saya ye. :)

done folow u. jmput dtg n jd folower saya blik ye. :)

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

da lma x jguk ipai...hihihi..pa habaq? bak sini gaji sket...hihihi

fathiahRAIHANA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aiceh muka syok aje dapat nasi impit teww :)

.izzati liyana. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dapat juga rasa mcm dekat malaysia even kat tmpt org. happy je kan muka. hehe.

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget