Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, October 25, 2009

Perut Buncit ..


Salam ..

Haa, apekah penyebab perut buncit ???


Sebab ye makan byk !!!!! HAHAHAHAH


Kami makan kat Seoul Garden kat Juru Auto City ... uhuhuhu

Dah lama dah nak plan makan kat sini, tapi masing-masing asek busy je ... maka, selepas sebulan daripada hari yg kami decide nak makan di sini, akhir ye dpt juga merasa makan di sini ...


Apa yang menarik ?? Huish .. byk2 ..

- menda yang disediakan adalah bahan2 mentah .. contoh ye, daging ayam yang berempahkan black pepper .. uhuhu
- bile dah mentah, maka, masak sendiri kat meja ... ade laa, tempat masak yg kecik tp, cukup laa ruang utk 5 org ..
- air leh refill byk2 kali
- makanan pon, leh tambah banyak2 sampai korg tersandar kat kerusi ... hahaha
- bahan mentah yang ade - ayam yg bermacam rempah .. ikan bermacam rempah, sotong, sayur utk direbuh, bahan mentah yg sesuai direbus, salad, buah-buahan, ais krim, mee, bihun, mee sanggul .. dan bermacam2 lagi ... uhuhhahaha

Ni haa, gambar tgh makan

fuh, tgk gambar ni, rasa cam nak mkn lg ... hahah .. owh ye, pasal bayaran, hem sekepala RM 28 kot .. n kalo utk air yg leh refill tuh, tmbh RM 4 lg .. n yg ade sup tom yam tengah2 tu, RM 4 juga .. uhuhuh

Haa, kedai makan ni sesuai utk org yg kuat makan ... serius, org yg tak kuat mkn, tak digalakkan pergi (macam aku yg tak kuat mkn berbanding rakan2 yg lain) .. tapi kalo nak try utk pengalaman, boleh je kan ... satu sebab tak digalakkan tuh adalah, tak leh tinggalkan sisa makanan yang tak dimakan yg melebihi 100gram ... kalo tak charge RM4 .. uhuhu..

So, amacam ... try r .. best ..

(tengah study tadi, tibe2 nantok plak ... post2 laa kejap .. hahaha)

Owh sebelum terlupa, selamat ber'exam' kepada semua yg akan ade paper ... bagi yg 'akak2' final yer yg tak de paper, buat keje2 yg sepatut ye sampai siap ye .. hehe

6 ngomelan:

me said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perut buncit..perut buncit...huhu~~

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

next post, pipi pon buncit ... hehehe

sweetpearl24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wooo...mn x ajk..huhuhuhuu...sedeyh..

bukansaLWa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cek wani~~
die mmg..p mkn x ajk..
pastu buncit sorg2..
kite ta payah kawan die, nnt kite p kita2 ja naa...ta payah bawak naufal~
=p

Izyan Nazihah Nor Azman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kene byar extra 4 ringgit kalo xhabes?eh, kat ioi puchong tak cmtuh pun..bfore mkan mmg dh byar, so habes xhabes xde charge lebeh la kirenye..

neways..

seoul garden mmg best. kimchi die sdapp.

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboih makan kat seoul garden aje. ;p

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget