Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Friday, October 9, 2009

Quick Update

Salam ...

Sori guys ... tak sempat dah nak berblog2 nie .. macam2 berlaku .. rumate pon dah keseorangan selalu di bilik ... sian DarkLight ..

Update 1st,

Bulan pose ..
adui byk menda nak cerita .. tapi small2 detailed semua dah tak ingat ... mcm2 aktiviti time bulan pose tuh .. dgn berbuka di hotel laa .. berbuka di rumah lecturer .. sahur kat McD la .. berbuka kat kampung .. main mercun kat kampung DarkLight dan macam2 lg laa ... so, tak dapat laa nak kongsi semua dlm ni ,..


Update 2nd

Raya ..
wah .. tahun ni raya dapat RM 14 inggit .. syok woo ... still dapat duit raya .. so, skrang kat kampung belah ayah dah meriah dah ... dah lg ramai yg kecik2 ... n mcm biasa yang baya kita plak takde ,.. tak pe r, layan budak kecik pon ok je ... ayah beli kereta viva baru.. viva elite .. uhuhuh .. so balek kampung dua kereta (masing2 dah gemuk, tak muat satu kete) ...
Raya g umah member, tahun ni byk jumpa member form 3 balek ... uhuhu ... masing2 dah lain dah ... n best fren time form 3 dah sambung degree kat UTM ..

Update 3rd
dunia baru
yup .. dah masuk dunia baru .. dunia yg sebelum ini mmg mahu dijauhkan, dan akhir ye kene juga ... kene laa jd ydp .. ni laa faktor pyumbang aku takde kat bilik n rumate aku rasa mcm takde rumate ... uhuhhahaha .. dan tak sempat update sbb menda gini laa .. adui ..

update 4th
Sumthin special or sum1 special ... jeng3 ...

The end .. jumpa 4 minggu lagi ye ... kpd rakan2 blog, truskan dunia blogging anda, walaupun aku tak dpt nak bc cerita2 dari anda ,.. taa ~~

2 ngomelan:

Shahidah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku sgt curious dgn update no. 4! takpe2... nanti kalo ye, aku tujukan lagu taylor swift tu utk dia bg pihak ko ye..haha!^^

sweetpearl24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jawapan update no 4:
-SOMEONE SPECIAL!!!
hahahhaa..kami tahu..epal itu..lalalala..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget