Aku ada kawan yang ada iPod Touch ..

March 18, 2010 iPai 3 Comments

Salam ..

Saya ada kawan ..

Nama dia Bob aka Farhan ..

Sejak dia banyak duit ni ..

Dia mengidam benda ..

Dan benda yang dia idamkan adalah iPod Touch ..

Dan akhirnya impiannya tercapai untuk membeli iPod Touch ..


Dari kiri: Naim, Bob dan Saufi di Switch's Outlet. Bob muka duit terbang

Sedikit info yang saya dapat tahu selepas Bob membeli iPod Touch
- Bentuk serupa macam iPhone, cuma lebih nipis dan tak boleh call
- Yang lain2 semuanya sebijik sejibon macam iPhone.
- Saiz yang ada 8GB dan 32GB
- Harganya RM 1199 kot
- iPod Shuffle makin kecil
- iMac Air memang semart !!

So, lepas ni, kelas kami akan ada persaingan untuk saya paling lama tak kantoi pakai earphone dalam kelas ... Ranking terkini dipegang rumate saya ... uhuhuh

3 comments:

sopi said...

2 kawan aku gak 2..

nikillas said...

wuuu.. ada ipod touch tuu..

Tea said...

ipod shuffle comel2 pn, snang nk bw ke mane2. sepit je kat baju. hiks. ipod touch lenkali tea pikir. huahua.