Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Thursday, September 8, 2011

PLUS Expressway Berhad | Senarai R&R Hentian Sebelah Di Sepanjang Lebuh raya PLUS

Salam

Bila aku nampak benda ni, aku rasa ada bagus juga kalau aku simpan di blog. Sebab utamanya senarai R&R Hentian Sebelah di Sepanjang Lebuh Raya PLUS sangat memudahkan dalam bentuk gambar rajah seperti ini. Di laman web PLUS juga ada senarai hentian seperti ini, tetapi tidak disekalikan dengan gambar rajah. Dan yang terbaiknya ada juga diletakkan hentian yang menawarkan untuk top up Touch n' Go. Aku sendiri pernah mengalami masalah nak tambah nilai kad Touch n' Go ni.

Ni adalah gambar pamplet yang korang boleh dapat masa kempen keselamatan jalan raya, untuk sambutan hari raya 2011, hari tu. Jadi sesiapa yang tak pernah dapat, korang print image ni k.



Secara ringkasnya, kawasan rehat R&R adalah seperti berikut

Kawasan Utara : Gelang Patah (KM5.7), Machap (KM74.6), Pagoh (KM146.6), Ayer Keroh (KM205.1),  Mambau (KM12.5), Seremban (KM272.2), Dengkil (KM23.5), Rawang (KM440.0), Tapah (KM332.3), Sungai Perak (KM249.3), Gunung Semanggol (KM196.0), Gurun (KM81.1)

Kawasan Selatan : Gelang Patah (KM5.7), Machap (KM74.6), Pagoh (KM146.6), Ayer Keroh (KM205.1), Mambau (KM12.5), Seremban (KM272.2), Dengkil (KM23.5), Ulu Bernam (KM440.0), Tapah (KM332.3), Sungai Perak (KM249.3), Gunung Semanggol (KM196.0), Gurun (KM81.1)
Berhati-hati di jalan raya k
close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget