Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, January 16, 2013

Cakap

Susahkan nak cakap?

Bila time yang perlu cakap, sepatah pun tak klua

Bila time perlu kurang cakap, terlebih cakap pula.

Tak tentu masa, tak kene tempat

Jadi bila masanya kene tempat, kena masa

Setiap masa adalah tak kene tempat dan tak kena masa

Cakap dengan kata 'tegur'

Ia jadi kene ikut tempat dan ikut masa

Settle

(Aku dapat rasakan aku sudah lain dari dulu dana akan berubah dengan lebih extreme. Terima kasih environment kerana menjadikan aku sekarang)

12 ngomelan:

emy|farid said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillahhhh

izfanora said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ipai, kita akan berubah bila ada perubahan di sekeliling kita.. :)

ada permintaan skit.. klu gi umrah lagi, doa2kan yer untuk za dpt baby tahun ni.. :)

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yup perubahan yang baik akan membawa kita ke tempat paling istemwa.. jeles tgok ipai da botak =)
hahahah

najihah sahami said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yeayyyhh..perubahan perlu bila kita rasa tercabar..jangan biarkn diri kita ditindasss okey. Hehehe.

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waahh...ipai sudah lain...nanti kalau terserempak agaknye macam mana lah ek... :D

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alhamdulillah

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Insha Allah.. nak yg tersangat cepat ke atau agak2 mcm nak cepat? Heheh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Heee.. jgn jeles kat org yg botak ini..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yup2.. agaknya itu yg terjadi.. susah2

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahha.. jgn terserempak...

.izzati liyana. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hmm.

Bila time yang perlu cakap, sepatah pun tak klua

Bila time perlu kurang cakap, terlebih cakap pula.

described me the most.

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah...berubah utk berani bercakap kebenaran dan menyampaikan benda yg positif..suatu perubahan yg sgt baik utk diri kita...

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget