Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Friday, September 18, 2009

Kad raya khas untuk korang semua !!!


Salam ..

Apa kabar semua ?? huuhuh .. lama dah tak jumpa kat blog nie kan ? heheh ... saya dah bz sket laa, so tak sempat nak post .. maka di kesempatan raya nak dekat (baru sampai umah, rasa laa bernafsu sket nak bukak tenet), saya tujukan kad ni kepada semua pembaca, rakan2 blog, rakan2 school chemical eng. dan semua-semua laa ... uhuhuhuhuh ...

Saya menyusun 10 jari (takkan 11 kot) memohon maaf jika saya ada salah silap, terkasar bahasa, termarah, ter-emo yang membuatkan anda tidak selesa dan semua-semua laa ... saya manusia yg banyak kesilapan, maka, halalkanlah semuanya ye .. hee ...

Kepada kawan2 skul kimia, jangan lupa eh konvoi raya di utara !! heheh

4 ngomelan:

sopi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jadi ke konvoi 2? rsenye bile kite blk usm je..masing2 dh bz..huhu

nway..thank for the card.

sweetpearl24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalu jadi jgn lah lupa kami d sini..
muahahhaa....

slamat hari raya (^_^)

me said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jgn lupe kami d sni juge~
ngehehe~

selamat hari raye sumer (^_^)

*tiru ayat cik mutiara manis

YAN^S said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat hari raya

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget