Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, September 9, 2009

Berbuka Yang TerBest Sekali

Salam ..

Fuh..punya laa tak nyempat nak post kat blog ni time2 ramadhan.. tapi mlm ni ?? Malam ini kerana, saya baru balek buka puasa di induk .. Dan apa yang saya rasa skrang.. sangat2 susah nak di kenal pasti ..

Sampai kul 7.10 mlm dan takde meja reserve .. plus, org beratur yang sangat ramai .. tau laa semua semangat sbb Raja Perlis ada n Paklah pun ade kan ... kalo tak sempat nak urus kami, baik makan kat pusat islam kampus kejuruteraan je .. ( wah nape bunyi cam marah je .. padahal, tak rasa marah pon ... sbb tuh perasaan sukar dikenal pasti skrang)

Akhirnya, kami (semua yang berjawatan YDP kecuali saya), kami makan tepi jalan je .. mkn kurma... heheh .. so, saya tersedarla diri sendiri, tak semesti ye, ade jawatan yang tinggi ada layanan bes .. atau, anda berkerja semua itu untuk dilayan baik oleh orang tertentu ... ikhlas ok .. keyword .. ikhlas... buat kerana untuk anda yang ikhlas ...

N maybe thats why, I dont want go to minden .. no offense .. sbb, akan ada masalah mcm ni .. so, dari ade yang kecil hati, baik tak sape yg sakit ati ek .. so .. happy ok .. semua amek pengajaran ye ... buat keje ikhlas .. bukan pasal menda2 dinner nie ...

Saufi (YDP PPKK) minum air gandum perisa epal .. serius air ni tak sedap .. ntah kenapa die suka sgt air ni ..

12 ngomelan:

me said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu~
seb baek ade kurma kan..
kot telan air liur jeh..
lagik parah~ ekeke

Izyan Nazihah Nor Azman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak leh nak bygkan epal gandum (@_@)

YAN^S said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok apa rasa benda tu...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ pelangi ~ uhuhuh ... kalo takde kurma tuh, ai sendiri bakar khemah2 kat situ ... hahahah

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ yanz ~ rase die ... erm .. ade payau sket .. then manis die, tak byk ... so gula die tak de .. then, skit je rasa epal .. hahahah

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ korang semua ~ haa .. kat gambar saufi tuh, tuh time semua org g solat maghrib .. time tuh, kitorg dah solat awal ... nasi takde kann .. solat dulu r ...

so dr gambar tuh, korg leh tgk, betapa besar ye tempat mkn tuh, dan time ramai sgt org2 di situ ...

miss puteri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saye selaku wakil dari induk memuhun ribuan ampun dan maaf ye enche ipai..

mungkin keterlewatan ketibaan kalian yg menyebbkan perkare tersebut berlaku...

so..utk lain kali mungkin bley roger2 kawan2 di induk utk reserve kan meja utk kalian...

hehe..

sweetpearl24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu..
sian nye kt kawan2 ku sekalian..
suma tuh dugaan..
saba ek..
ngheee (^_~)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ puteri ~ heheh .. like i said before .. im not mad .. so, no need to apologize ... hehhehe .. semua hepi2 ok ....

@ pearl ~ yup, ... u should come wif us loh .. hehe

saufi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ipai..air tu sedap je..xde payau pn..mcm ni nk describe it has a strong taste like vinegar(juz like not the same),a little bit gassy, sweet smell like apple..and it delicous and called barbican.

@puteri..terima kasih la utk laen kali, tp mngkn dh xde kot laen kali tu..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haa ... kalo korg nak try air yg saufi cerita ni, pg je kat pusat islam induk, ade pak arab jual air2 itu ... uhuhuh .. n ade byk lg ... n saufi kate, kalo kat kl, 5 henggit ... tp kat situ, 3 henggit je .. kan murah tuh ...

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

was-was nak minum air ni. walaupun dah konfem kata halal. hmm.

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget