Ku tergoda pada wanita yang

December 29, 2011 iPai 9 Comments


Wah macam tajuk yang keluar dari post Abang Stalker plak kan. Ramai yang mengatakan bentuk fizikal ni takdelah penting mana, dan yang penting adalah kecantikan dalaman. Namun, mata tidak dapat menipu hati, kerana benda yang cantik akan diakui jua. Tidak kira jika penilaian itu berbeza-beza, pandangan akan tetap menilai.

Sudah menjadi lumrah lelaki melihat benda yang cantik. Dan cantik itu datang dari wanita. Kalau pergi shopping complex, bila aku nampak awek cun, aku tak tengok awek cun tuh (ok, aku tipu, aku tengok sat ja), yang aku tengok adalah lelaki di kawasan sekeliling yang akan tengok awek cun tuh. 

Jadinya, kecantikan pada wanita ini memang banyak; mata, bibir, rambut, hidung. Dan bagi aku, aku sangat tertarik dan kelemahan besar aku adalah pipi. 

So aku saja-saja nak listkan awek Holywood yang aku rasa comel di pipinya. Mereka adalah (tidak disusun mengikut yang aku suka) ;

Anne Hathway
Terjumpa masa cerita Princess Diaries 


Mary Elizabeth Winstead
Jumpa kat cerita Scott Pilgrim VS The World
Tapi patut leh jumpa kat Final Destination (Yang keberapa ntah) 


Nina Dobrev
Terjumpa kat cerita TV Series Vampire Diaries 


Jessica Biel
First time jumpa masa cerita Blade 3 kot 


Vanessa Hudgens
Terjumpa kat cerita High School Musical 


Zooey Deschanel
Terjumpa kat cerita 500 Days of Summer
Cerita Yes Man pun dia ada


 Hee. Comey tak ?



9 comments:

najwa nano said...

hey you...knapa perlu pipi?tp its okay drpd tngk bnd lain kan..hehehe

Jo Qusary said...

Bagus, lagi satu perkara yg aku boleh tambah kat entri aku pasal apa yg benar2 menarik minat lelaki terhadap pompuan. Tenkiu so much Mr.Pipi, hehe...

Ira Bulat said...

pipi gua lg comel kot. haha

van montaha said...

mohon keluarkan zooey dari list.

ira? lu memang comel der

Abg Stalker said...

hahhaha..lu bikin guwa gelak la pai.aduyaii..bila ko duk jauh ni mcm2 lak ko bljr ek.bgs2..berdarah hidung aku tgk pipi awek2 dlm ni. :P

Tea Dno said...

haha.dh tau dh. :P

me suya said...

hahaha kelakar la ipai.. Eyh momentum nak berblog kembali dah eyh.. welcome back ipai.. Chilled k :)

Miz Novexx said...

Opkos Anne Hathaway paling cun dalam ramai2 list tu... ;)

uwmaisarah said...

hamboi ipaaaaiiiii, haha.
vanessa hudgens comel :DD