Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Friday, December 9, 2011

Akhirnya Mobiliy penuhi permintaan kami

Salam

Sebelum ni, aku sendiri tak tahu kat KSA ada musim sejuk.
7.30 AM

Penantian kami selama sebulan lebih akhirnya terjawab jua. Kami akhirnya dapat satu pakej internet. Walaupun tidak memnuhi kriteria untuk menampung 7 orang yang menggunakannya, tapi dengan toleransi sesama sendiri, ia sepatutnya mencukupi bagi penggunaan asas internet.

At least boleh juga guna. Alhamdulillah 
Pakej 2 MBPS Unlimited
SAR 1260 selama 17 bulan
Murah siot

Dengan adanya internet ni, makin ramai plak yang duduk sahaja. Lebih melayan internet daripada tolong member masak kat dapur. Untuk beberapa hari terawal, aku pun sama, tapi bila fikir pasal member yang masak tidak ditolong, rasa bersalah plak.

Dengan adanya internet ni, harapnya aku dapat la update blog nanti. Mungkin tidak sekerap dulu, tapi cukuplaa nak berkongsi idea dan juga menyediakan ruang untuk rakan lain menumpahkan sedikit komen dalam isu dibincangkan.

Jadi aku minta maaf laa banyak-banyak sejak dulu hingga selamanya kalau jarang membalas kunjungan korang. Terima kasih atas sokongan yang diberikan, dan aku mendoakan korang juga akan sentiasa dalam keadaan baik.

Aktiviti berkelah hari tuh

8 ngomelan:

Abg Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

watssss up brooo...gemuk da skrg ni.byk senang hati ke?ke ke ke ke...kau da ada pujaan hati kt sana?AHAHAHAHA


wei,rindu ko. (ala2 gay,but nope)

nurathirahkaman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha banyak antena

Syuxer said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bro kat arab saudi ke..

kelas bro hehe..;p..takpe janji internet on..

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ipai nampak lain..hehehhe..
balik msie t beli jubah saiz S satu ya..^^"

Ana Farhana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaaa~ seronok nampakkk :)

Aemy Shamy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaa dah ada modem...good, good..senang la berhubung ngan org malaysia kan ;) hehehe..

syarifahsidrus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha. jangan leka dengan internet tu jugak dahla =)

moga gembira di sana

Benrauf said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam router kat rumah aku. haha. semoga bermanfaat.

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget