Akhirnya Mobiliy penuhi permintaan kami

December 09, 2011 iPai 8 Comments

Salam

Sebelum ni, aku sendiri tak tahu kat KSA ada musim sejuk.
7.30 AM

Penantian kami selama sebulan lebih akhirnya terjawab jua. Kami akhirnya dapat satu pakej internet. Walaupun tidak memnuhi kriteria untuk menampung 7 orang yang menggunakannya, tapi dengan toleransi sesama sendiri, ia sepatutnya mencukupi bagi penggunaan asas internet.

At least boleh juga guna. Alhamdulillah 
Pakej 2 MBPS Unlimited
SAR 1260 selama 17 bulan
Murah siot

Dengan adanya internet ni, makin ramai plak yang duduk sahaja. Lebih melayan internet daripada tolong member masak kat dapur. Untuk beberapa hari terawal, aku pun sama, tapi bila fikir pasal member yang masak tidak ditolong, rasa bersalah plak.

Dengan adanya internet ni, harapnya aku dapat la update blog nanti. Mungkin tidak sekerap dulu, tapi cukuplaa nak berkongsi idea dan juga menyediakan ruang untuk rakan lain menumpahkan sedikit komen dalam isu dibincangkan.

Jadi aku minta maaf laa banyak-banyak sejak dulu hingga selamanya kalau jarang membalas kunjungan korang. Terima kasih atas sokongan yang diberikan, dan aku mendoakan korang juga akan sentiasa dalam keadaan baik.

Aktiviti berkelah hari tuh

8 comments:

Abg Stalker said...

watssss up brooo...gemuk da skrg ni.byk senang hati ke?ke ke ke ke...kau da ada pujaan hati kt sana?AHAHAHAHA


wei,rindu ko. (ala2 gay,but nope)

hahahaha banyak antena

Syuxer said...

bro kat arab saudi ke..

kelas bro hehe..;p..takpe janji internet on..

senyumSOYA said...

ipai nampak lain..hehehhe..
balik msie t beli jubah saiz S satu ya..^^"

Ana Farhana said...

waaaaa~ seronok nampakkk :)

Aemy Shamy said...

waaa dah ada modem...good, good..senang la berhubung ngan org malaysia kan ;) hehehe..

haha. jangan leka dengan internet tu jugak dahla =)

moga gembira di sana

Benrauf said...

macam router kat rumah aku. haha. semoga bermanfaat.