Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, August 12, 2009

And The Award Goes to ....

Salam ..

Ok .. 1st time dapat award ... agaknya macam tag juga .. cuma tag kene jawab soklan2 yg mcm soklan peksa ... yg award nie jawab mcm jawab soklan tutorial .. muahaha

Soklan 1st .. 5 fakta menarik tntg pemberi award ini..
Pemberi award ini adalah KAK salwa ... mari kite berkenalan dengan KAK salwa meh ..

KAK salwa
1-bakal jadi partner kayak, (kalo aku dapat kayak) utk Program Kayak Merdeka, Sabtu ini
2-Tahan lasak aka brutal.. yang sememangnya susah nak jumpa perempuan yg lasak
3-budak sc Comp,Kampus Induk
4-Kuliahmate matrixmate aku (paham ek ?)
5-Duk sorang2, dan susah nak tgk die ckp ngan org yg die tak kenal ..
(maksudnya belum tgk perangai gile2 die lg kot)


Setiap blogger harus menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya ...


1-Suka bershopping .. dan cara bershopping; nampak menda yg unik sket je, sambar dan bayar

2-Anak sulung yang berpura2 dan berlakon seperti bukan anak sulung ..

3-Saya suka pg jogging dan bermain basket ball

4-Hampir setiap minggu saya pergi ke kedai untuk beli susu 1L dan habeskan ia sebelum 3 jam berakhir (sebelum tido) .. bagus untuk penghadaman ..

5-Dulu Sains hayat n now kampus engineering ... (bapak suh jd doktor .. saya tak mau)

6-Came from all boyz school for 2 years

7-Suka try menda2 yang baru ... menda2 yang seronok je kot ..

8-Nak dekat sembuh dr trauma ber'couple' sejak 3 tahun dahulu .. muahhahah

9-Kadang2 mudah tensen dengan menda2 yang simple .. (angin tak btui .. tapi cepat let go)

10-Suka pergi tgk wayang dengan 'Geng Bas Sekolah' (sem ni mcm bz, maka, aktiviti GBS agak merundum ye)

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya,dan describe tentang mereka ..

This award goes tuh ...

1- mrsEan ~ kenal sejak tadika .. read more ..

2-missSheeqa ~ kawan satu sek rendah dan merupakan kawan baik mrsEan ... Sumber verbal kalo ibu saya komplen saya tak balek rumah ..

3-DarkLight ~ my rumate for this sidang ... Dah lama die tak post blog ..

3-missSweetPearl ~ dalam banyak2 orang kan, die ni laa plg susah nak tau die ade masalah atau tak ... senyum je ..

4-NcikAzim ~ kawan kat matrix lu .. suka kongsi masalah menjadi ketua praktikum dan blaja bio sama2 kat 'blik study'

5-missPijat ~ kenal pada suatu malam tahun lepas dan sesuka hati menggunakan iPodnya ..

6-missShahidah ~ budak UM, kenal kat matrix ... lepas klua matrix baru kitorg rapat .. uhuh .. suka cara die fikir ..

7-NcikHafizi ~ ex-MCKK ... uhuh .. kat matrix tak rapat sangat .. kenal2 gitu je .. pun sama rapat lepas klua matrix ...

8-mrBlueCrystalDude ~ senior skul ...

9-mrAloqmalai ~ senior skul gak ..

10- mrDee ~ senior skul ..

16 ngomelan:

me said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

what u mean by (kalo aku dpt kayak)..? xberkayak kah anda? nek bot ek? x remaja la cmtuh~ alaa..

erk, brutalkah? x arr, saye ayu lagik bersupan santun..~ ahaks~

if i'm ur matrixmate kuliahmate..u r my ex's skulmate n matrixmate..muahaha..paham x? xpaham..abaikan..~

yerp2..belom tgk perangai yg sbnar nye..

sweetpearl24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

slalu senyum keh?adakah itu benar? ha..itu yg kita x tau..muahahhaha...

*selepas berita yg d sampikan pada jam 6 ptg tadi, kami dah tanak senyum, nak nanges puas2!uuwwaaaaaaa~~~~sedeyh siot..

nikillas said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mari kita bermain besketbol dgn saudara ipai.. pro tu.. wiwit2... takut aku..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pelangi ~ brutal r gak ... ayat lembut ye, 'agak lasak'

u r my ex's skulmate n matrixmate .. maksud ye kawan sek n kawan matrix .. eh, ape hal plak ...

mmg blum tgk .. aku menjangkakan aku akan terkejut 3 malam .. hahah ...

tak dpt kayak (kes seblum pkul 4 ptg) ajk dipaksa naik bot ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sweetpearl ~ ala, senyum laa ..

senyumla, senyumla, ahai cek mek molek,
senyumla, senyumla, ahai cek mek molek,

sambil gelek gerudi 370 degree ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nik ~ bila masa pro plak nie ... aku boleh main je meh ... tak pro ... nanti kalo free mmg aku trun .. tp selasa tak leh ... ade ko-k .. heheh

me said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

correction* my ex x-skulmet n x-metrixmet. LOL~ dah3..abaikan~ kisah lame..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kisah lama plak .. hehehe .. baik2 ..

YAN^S said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kak salwa eh... ermm...mcm kenal... sama... adakah dia si putih yg menjadi hitam

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huh ?? hitam ke ?? sebenar ye tak hitam ... tp yg si putih yg jd merah itu ... hahahahahah

me said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape yg putih..hitam..merah nie..
saye cokelat muda ok..
rabun warna eh sumer..
cmne amek lesen keta nie..

ladysheqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh, kire aku bley copy gambar award tu eh??
thankiu epaii.
luv u the most!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sheeqa ~ same2 ...

Diriku.... said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq2....terharu jap...!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eheheh ... rilex2 putera azim ..

Diriku.... said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dh buat dh...!!!huhuhuhuhu...

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget