Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, August 11, 2009

Bila otak mengong ku, mulai menguasai diri ..

Salam ..

Macam-macam la aku lalui hari ini ...

Dengan Sofi goda aku supaya tak puasa .. heheh

Dengan, janji ngan orang kat satu waktu, aku datang lewat .. keh3 .. Cik Ain dan Cik Wani serta KAK Salwa tunggu 1jam lebeh ... Sowi n cowi ye ... tak sengaja ..

Dengan, pergi tutor Control dan macam BIASA tak abis nak jawab soklan yg diberi on-d-spot ITU ... gile ah ... 'ah' pon tak gile macam nie .. uhuhuhuh .. dan journal paper Control kene tukar yang baru lg .... gile ah .. (sian 'ah' nie .. asek gile je)

Dengan kulit muka aku dah mcm tompok2 panau ... TIDAK !!! jatuh bursa saham Kuala Lumpur hari ini. Penurunan sebanyak 3 ria 4 duit ... (cuba try teka nilai brape ringgit tuh ?? ngeh2 ..) .. Bau pelembap Aloe Vera buat aku bersin .. so, kalo nampak aku versin, bukan H1N1 tau .. haha

Dengan, ape lg ekh ?? haa, aku dah beli kertas A4 baru tau .. (tak tau nape excited sgt nak bgtau .. ngeh3) .. aku beli Indah Kiat Yellow Paper tau .. kuning sgt ... lepas tu en, aku beli kertas mahjong test pad yg narrow lines .. warna kuning gak ... best tau kertas tuh .. kertas itu buat ku bahagia

Lepas tuh kan, aku jumpa satu gambar ni tau .. aku tgk gambar ni aku tersenyum .. senyum lebar ... ngeh3 ... buka photoshop ... godek2 .... jeng3 ....


"Haa, agak-agak ekau laa, sapo laa Miss X tuh ..?? Ke ekau ado nak rekemen kat eden ni haa .. Kalo ado, bawa mari kat eden ni haa ... boleh ela eden konei2 .. mano tau, kot2 jodoh eden ngan dio ko .. eden sonang ajo ... eden tak do lah nak demand bona2 nak yang cantik2 ajo .. sodap mato memandang, eden set ajo .."


.. The End ..


Mood ku dikala ini

E eh .. katil saya memanggil saya tido laa .. hehe


22 ngomelan:

Izyan Nazihah Nor Azman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

how can a paper from indah kiat makes u happy? are u really had gone gaga in the head???
hahahhahahahaha.
kertas yg buat ko bahagia tuh, bagai tulis di atas air ke?
ade kertas kajang tuh tagline die itu. lols.

me said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

-highlight KAK di situ sgt xbley blah....
-tompok2 panau..? haha, itu baru sket.. (tggi sgt ke saham b4 nie?)
-Miss X? nk saye knal kan ngn kawan saye? name die cik Norida..hahaaiii~ mau?

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ean ..
gaga in the head tu amenda ... hheheheh ... nak tau cam ne die wat aku hepi ?? hari tuh aku kene print journal ... 14 m/s tau .. then lepas tuh, kertas takde .. so aku guna kertas test pad utk print journal ... semua org yang nampak kertas journal tu, sgt2 terkesima dan tak terkata ... maka disebabkan itu lah, bila dah beli kertas indah kiat itu, saya jadi hepi ... heheheh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pelangi ..
-sangat tak le bla ke ?? heheh ... AKAK je pon .. heheh ...
-saham sebelum nie tggi ke tak ?? tggi laa juga .. tggi sket dr jambanTAN tak siap ... gagagahahaha
-norida ?? wah sape tuh ek ... adeh .. sudah kenal, buat apa mau kenai lg ... aiya ya ya yai ...

sweetpearl24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaahahahhaa...
en.naufal nih buat org bahagia d pagi hari, muhahahaha...
gelak sorang2 x brenti,

aha..yg tmpok putih tuh, kami perasan smalam,tp tak ter tegur plak, hihihi...
itulah akibat degil tanak denga cakap sopi..haha..nnt d ari kejadian, silalah pakai sunblock ye..

mis x ea..kawan2 kami tadak yang ada urup X kat nama dia...maaflah x dapat den membatu nya..muahahahahaa..

* sHeqa * said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lol.. kelakar arr. macam seperti bukan epai je nie...
hihihihi..

nikillas said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KAK SALWA.....?!?!?!!! HAHAHA..!!!

Aduh.. Pasal beli ketas A4 kuning tu pun ko eksited.. Parah dah ni..

Miss X..?? Xombie Kampung Pisang kah..?? Jeng3..

Diriku.... said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

motif sgt dpt beli kertas Indah Kiat happy???!!! xde benda lain yg lg bahagia ke...dpt call mak ayah ke...hahahhahahahaha.....
panau kt muka ko??? alala...sian nya...saham jatuh ye...xpe..! selama ni pon saham ko bkn tnggi mana pon..so,klau jatuh pon,xde effect!! hahahahha...
for miss X tu,ko dh xsuke ke dgn si dia yg kt matrik dulu??ingt x...?satu kelas dgn ko tu..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sweetpearl ~ heheh ... gelak sorang2 ke ?? heheh ... mlm td tido lewat .. tu pasal, utk mengong tuh datang ...tp ok wat, gelak pg2 .. segarkan diri .. hehehe

baik .. saya akan dengar kate sofi .. sofi pon dah beli yg baru, ape lg, nanti serang die punya sunblock sampaila,kita pakai jadi putih mcm snow white ... muhahahahah

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sweetpearl ~ heheh ... gelak sorang2 ke ?? heheh ... mlm td tido lewat .. tu pasal, utk mengong tuh datang ...tp ok wat, gelak pg2 .. segarkan diri .. hehehe

baik .. saya akan dengar kate sofi .. sofi pon dah beli yg baru, ape lg, nanti serang die punya sunblock sampaila,kita pakai jadi putih mcm snow white ... muhahahahah

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sheeqa ~ haa, tu maksud ye ko dah tak kenal aku tuh .. ish3 .. tak semesti ye kite kenal dr sek rendah, ko kenal aku .. heheehhe ... byk lg ko tak tau nieh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nik ~ a ah .. KAK di situ ye .. pliz take note ... aku ingat die bdk klas ko ... muhahaha ... KAK laa .. sebagai balas dendam, aku pggl die KAK salwa di depan org ramai .. uhahahaah

pasal kertas A4 tuh, ade cerita sebalik ye ... heheh .. rumate aku je yg akan paham nape A4 tuh menggembirakan aku dengan sebenar2 ye .... heheh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ncik diriku ~ huish .. susah2 .. kalo dulu kat matrix lain kot ... skrang ni, masing2 beza cam langit ngan bumi dah ..(tak tau word yg sesuai utk diexplain).... die kat langit dah .. aku kat dalam kerak bumi yg berkilo2meter dalam ye ... ko paham kan maksud ku ini ???

nape ko ye blog, aku tak leh nak bukak ... mcm kene sabotaj laa plak ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

korg nak tau .. kulit aku warna merah tau skrang ... nanti kalo ade org tanye, aku jawab, alien culik aku then, die scan guna mesin photostat diorg sampai kulit aku jd merah ...

sweetpearl24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaahahhaha...cam tu jeh alasan tuh ko amik mana..muhahhahaha....

Diriku.... said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm langit dgn kerak bumi?? tp,bukankah kedua-duanya saling memerlukan..???jwb yg berhormat...

apa yg susahnya nk buka...??? ak tukar url tau...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haa ... yg ko tukar url tuh aku tak tau ... selama berapa kurun dah aku try bukak ....

aish .. ni pertandingan debat ke hape ni sampai aku kene jawab balek ... maksud ye, skrang nie, aku dah evolve jd species lain dan die dah jd species lain ...

die jd species baik yg lg bertambah baik .. aku plak, species baik tapi bertambah jahat ye ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sweetpearl ~

tak paham patik disitu ...

sweetpearl24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ouwh..
saya mengatakan bahawa..
saya mengetahui..
alasan utk kenapakah anda menjadi itam tuh..
anda ambil d mana..
kerana..
bukankah kita beramai2 memikirkannya,
muahahahhahaa

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heheheh ....

iecha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku nampak miss x?? haha siapakah? jeles neh. hoho

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh .. nape jeles plak ... hehehe

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget