Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, August 9, 2009

Essemen Yang 'SUSAH'

Salam ..


Ini adalah buku rujukan utama bagi subjek Process Dynamic and Control ... uhuhu .. kitorg semua baru je dapat satu essemen yang dasat lagi menakutkan daripada Dr. Nurashid ... menurut senior2 yang dah 4th year, diorg kate, essemen nie laa yg paling susah gila babas punya ... terbabas part mane, aku tak tau lagi, sbb, baru je masuk 2nd week buat essemen nie ...

Dalam byk2 essemen yang kitorg penah dpt, yang nie laa plg lain dr yg lain ... Continuous Assignment yang perlu di update setiap minggu mengikut syllabus ... dasat seh ... 1st part pon dah susah ... cari journal yang sesuai tak jumpa2 ... bila dah jumpa, tak tau plak sama ade journal tuh sesuai ke tak ... haiya ... susah2 ... ape2 pon redah je ... ehhehe

Tibe2 en, terpikir jap, macam klaka plak .. klaka sbb ape ek ? sbb, skrang tgh duk susah2 nak buat essemen dalam bidang engineering ... dulu, masa kat matrix tak pernah terpikir pon pasal nak jd engineer ... uhuhaahah ... sbb dulu kat matrix, amik HAYAT LOH ...

Dan masa kat matrix tuh, aku tak tau kenapa aku amek hayat ... ahahah ... yang aku tau, hayat blaja biologi, fizikal blaja fizik ... uhuhuh ... rupa2 ye, bapak aku nak aku jadi doktor ... masa sem 2, baru aku tau yang ayah aku plan suh aku jadi doktor .. dan aku plak ?? aku tak moh jadi doktor, sbb, tgk student medic mcm skema gile je ... 24 jam kene dgn buku ... aku dah laa study ikut mood .. hahahaah

Long story cut short, sekarang Chem Engineering ... uhuhuhuh ... Pilihan no. 5 dalam list UPU (no.1 hingga no. 4 Farmasi lain2 U .. hahah) ... hehehe ... dan rasa cam, ok kot ... rasa ye kalo aku dapat course lain, aku tak leh rase ape yg aku rase skrang ... TAKDIR DAN REZEKI .. ALHADULILLAH ..

tgh kesakitan di muka selepas berkayak seharian ... rasa mcm kene cakar, kene cucuk ... sape2 ade tips tak ...

6 ngomelan:

me said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tips die adelah~
rendam muka anda dgn ais selame beberape minit..
pastu tepekkan aloe verra ke muke..
segar nye...
tp..mane nk dpt aloe verra..?
haa..
atau tips ke-2..
buat2 kental..
bia kan aje, sok luse,ok la tus~
hehe

~attahrel~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dalam dunia ni mana ada yg senang bro..yg senang satu ja..design!!!!sgt la senangnya!!!...

bila ang jd 4th yr nnt,baru ang rasa yg wat projek kontrol xlah seazab mana,ada lg yg lebey azab dari tu..hahaha

**selamat pening kepala!!!!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ye ke ?? ok2 ... i try jgn sampai azab ... hehehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ye ke ?? ok2 ... i try jgn sampai azab ... hehehe

nikillas said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hurmm.. Nak cakap ape ye.. Hurmm.. Hurmm... Hurmmm...

Cekalkan hati..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heheh .. trima kasih en nik .. heheh

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget