Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Saturday, August 22, 2009

Selamat Berpuasa semua !!

Salam ...

Kepada semua pembaca blog saya ini, saya ingin mengucapkan, SELAMAT MENYAMBUT RAMDAHAN dan SELAMAT BERPUASA ... Moga Ramadhan kini akan lebih baik dari Ramadhan lepas dan kita semua mendapat manfaatnya ..

Dan, di kesempatan ini, saya ingin memohon maaf jika ada salah dan silap .. kalau ada yang tak puas hati dengan saya, boleh jumpa dan settle baik2 ...

Maaf kerana banyak update nak dibuat pada post tapi tak sempat .. sebab dah start busy dengan kelas, assignment dan test (tadi tengah wat assignment, leh melencong taip menda ni) dan juga aktiviti kampus. Sekarang dah lain, dah ade jawatan berat, jadi keutamaan telah bertukar .. post yg tak sempat nak post 1, post yg tak nyempat post 2

Dan minta maaf tag2 yg diberikan .. nanti saya jawab eh ... masa terhad sket skrang .. tag belum jawab 1, tag belum jawab 2

Apa2 pon, mari kita berubah ke arah yang lebih baik .. nah kad cantik utk korang semua




Itu saja utk kali ini .. jumpa lagi yee

8 ngomelan:

sweetpearl24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

slamat berposa...
*bila nk buka posa reramai cm dolu2?? nghhehhehe~~

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heee ... jom je /...

Diriku.... said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat berpuasa bro...!!!
ko jgn emo2 kt sana...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

EMO ?? hye .. hehehhe ... cam ko leh bace je aku taip tgh emo2 sket .. hahaha ... ko tetap cepat tgkap mcm dulu ..

me said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ipai = emo?
hurmm...
emo kuat eh..

YAN^S said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat berpuasa

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cik shiro ~ bukan emo kuat laa .. just in emotion je .. aish .. takkan tak leh kot ...

@yan ~ selamat juga ..

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat berpuasa!

eh ini entry 2 tahun lepas. lalalal.

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget