Rumah aku ada tv dah

April 25, 2012 iPai 6 Comments

Salam

Berkat mesyuarat rumah ari tuh, semua bersetuju nak beli decoder tv dan pasang tv kat depan rumah. Nasib baik tv dah ada (ada pak arab sorang yang baik hati bagi free, sebab dia beli tv baru).

Maka .....

Haa, nampak kecik je tv tuh kan. Agak2 berapa inci tuh ?

Aku bukan fan sangat dengan tv ni, tp bila orang rumah dah vote, kita kena laa support. Jadi cuma beli decoder dan servisnya. Pakej ni ada 1200 channel tv (memang tak tengok semua r), dengan harga 1200 riyal termasuk dengan servis pemasangan.

Dorang kata "Apa lagi, malam ni bola laa"


6 comments:

BlogLeader said...

Best ker cerita tv kat sana....

lelaki dan bola tak boleh dipisahkan.. :)

alalala..baru ada tv?huhu..tp kalo dh keja, xda masa nk layan tv kan ipai..

adu waduh....cinta rumah nih

EYFAalias said...

tv dapat channel apa je? ehehe

Hanie Dew said...

kecik nya tv nak layan bole cemana. hahaha..dah biasa layan kat big screen kedai mamak. XD