Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, April 25, 2012

Rumah aku ada tv dah

Salam

Berkat mesyuarat rumah ari tuh, semua bersetuju nak beli decoder tv dan pasang tv kat depan rumah. Nasib baik tv dah ada (ada pak arab sorang yang baik hati bagi free, sebab dia beli tv baru).

Maka .....

Haa, nampak kecik je tv tuh kan. Agak2 berapa inci tuh ?

Aku bukan fan sangat dengan tv ni, tp bila orang rumah dah vote, kita kena laa support. Jadi cuma beli decoder dan servisnya. Pakej ni ada 1200 channel tv (memang tak tengok semua r), dengan harga 1200 riyal termasuk dengan servis pemasangan.

Dorang kata "Apa lagi, malam ni bola laa"


6 ngomelan:

BlogLeader said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Best ker cerita tv kat sana....

Hanamiko Sakura said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lelaki dan bola tak boleh dipisahkan.. :)

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alalala..baru ada tv?huhu..tp kalo dh keja, xda masa nk layan tv kan ipai..

Trica Jus murah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adu waduh....cinta rumah nih

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tv dapat channel apa je? ehehe

Hanie Dew said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kecik nya tv nak layan bole cemana. hahaha..dah biasa layan kat big screen kedai mamak. XD

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget