Entri bergambar: Penanda Jalan

October 12, 2011 iPai 15 Comments

Salam

Menunggu kenderaan ke tempat kerja sampai

Erk, pakai cam skema kan ? 
Macam nak pergi kelas masa zaman Universiti la plak
Tapi best laa juga kalau takyah pakai formal


Pss:
Mari kenal dengan 2 orang awek ni
Mereka adalah;
Diorang kongsi blog ni membuatkan diorang comel


15 comments:

xpala skema ipaim jnji kemas hehe
kalo pakai kot lg la pengsan nnti :P


jue & hanie mmg comel !!
penghibur sy hehe

ecece...dah kat negara orang eh...ok dah tu. xde la skema sgt...

share la pengalaman. hehe...take care!

sempoi aje eh..ok la tu..

senyumSOYA said...

lelaki berkerjaya ^^"

blnja2..hehehhe

Acik said...

x yah susah2 iron baju nak pegi keje ... :)

Bro ahmad said...

selamat bekerjaya ipai..good jobs ok

:)caiyok2...

me suya said...

consultant je kot pakai formal. suya pun smart kasual je.. bila ade course or attend conference je jadi formal.. :p

saya x comel ke??xpela..header sy buat cukup comel tu pon dh memadai..=p

syaz@rozelt said...

hai ipai..lame plak x dtg sini..hehe..kongsi blog?? menarek jugak tu..cute je header diorang kan..

EYFAalias said...

lepas ni nak kongsi blog ah baru ah ipai kata eyfa comel. ahahaha

Jue said...

eh dah brisi! makan byk neh ! hahaha
pakai sempoi la cool beb..ala smart casual gitu
oh iPai...tetibe** haha

kitaorg comel? auww! makaceh **tangan ke dada, mata ke atas hohoho

iPai pun comel jugak **ayat mgampu x hingat dgn hrpn iPai beli ole2 utk kitaorg hahahaha!

Hanie_Dew said...

ohmai. concern nya jue sampai perasan ko dah berisi kan iPai. padahall jarang je nampak pix ko kat blog.

jangan la cakap kuat kuat kitorg comel. malu org dgr. hihihihi *gelak sopan ye.kan org comel*.

best la gi keje pakai cenggini je. santai & cool.

Aemy Shamy said...

nice la view dlm gmbr tu...i thought that white car is yours..hehe :p

alif haris said...

hehe .. skema itu mantap bro :D