Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, March 27, 2011

Away From Keyboard (AFK)

Salam

Huhu .. Teringat zaman masa main Ragnarok Online dulu masa form 3 .. bila dah main game, semua chatting dalam tuh nak kena guna singkatan. Huhu. Antara benda yang aku belajar first skali dalam tuh adalah AFK, yang maksudnya Away From Keyboard. Huhuh

Jadi aku AFK selama dua hari kerana student yang amik Advance Process Control mau pergi Petronas Penapisan Melaka. So, jumpa hari Selasa malam nanti ye.

P/S: Aku maybe bawak laptop. Er, tak decide lagi sebenarnya. Kalau bawa, takde lah AFK sangat. LOL

3 ngomelan:

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ek eleh.
away from keyboard lappy pun..
keyboard handphone ade.. Boleh je blogging n fb tu sumer.. ngeh3

-apis- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

btol ckp suya tu..hehe
ceh, pesal br skrg ak dgr AFK..hahaha

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suya ~ tp hp kite prob nak masuk tenet .. sgt2 prob .. mms pon tak leh masuk ... uhuh .. sedeyh ..

apis ~ hee, skrang dah tau dah .. ok laa .. lepas ni boleh guna, kalau ada org tanya, mesti cam stylo .. heheh

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget