Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, March 27, 2011

Oyen !!!

Salam

Haish. Aku beli kasut lagi ? Hee, dah lama dah tak main basket ball. Geng basket pun dah takde. Jadi sekarang ni, banyak jogging je. But then, kasut basket ball tuh, tak bagus untuk jogging. Dah ramai tegur dah, even lecturer pun ada yang tegur. Jangan pakai kasut tuh. Setelah lama ku mencari, akhirnya ku temui jua, kasut yang aku nak. Sedap dan murah. (Biasa laa tiruan kan. Hak3) Nanti aku dah ada gaji, dah ada duit, aku beli yang original k. Sekarang ni, beli je yang murah-murah dulu. Lepas ni dah tak pakai dah. (Budget kaya gila laa lepas ni).

Terima kasih kepada Cik Wani, kerana sebab dia yang nak beli kasut pada mulanya, tapi last-last aku yang beli juga. Hak3. Dan kepada Cik Ain, kerana menolong kami dalam tawar-manwar harga kasut. Penting ni nak tawar-menawar. Tapi sangat tak reti.

Aku kira, ini adalah hadiah present birthday kepada diri sendiri laa. Hee, nak mintak, tak reti. Maka beli sendiri laa ye. Huhuh. Perasaan: Tak sabar nak jogging.

3 ngomelan:

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jauh nya kasut dia...hahha...

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ouch..
pasni kena rajin2 jog

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wani ~ hehe .. jauh2 ... hahah ..

suya ~ heehh .. betul2 .. terpaksa rajin .. ops .. hahah

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget