Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, March 20, 2011

Paper Craft: Hobi masa kecik-kecik dahulu ..

Salam (sambil-sambil minum teh cina yang baru beli semalam. Payau !!)

Aku nak tanya korang la, siapa kat sini pernah follow Komik Gempak. And masa time tuh, Utopia, Starz dll semua tak wujud lagi ??

Huhuh. Siapa-siapa yang follow tuh, korang ingat tak dulu ada paper craft model Mat Gempak, Spiderman, Batman etc. Huhuh. Punya laa aku buat cantik-cantik dan aku simpan. Huhu. Last-last kene lenyek dan kena buang. UHuhu

Baru-baru ni aku teringat balik sebab, member aku sorang ni buat paper craft model motor. Maka, semangat tuh cam datang balik, dan membuatkan aku Google-Google. Hehhe. Dan banyak rupanya kat internet. Hehe.. Maka dengan tangan yang gatal, padahal kerja melambak tak siap lagi. So, aku pun, membuat laa satu model yang simple. (Kalau model susah, berhari-hari nak siap, habis laa report aku nanti)

Maka berdirilah dia;
Kemas tak aku buat ?? uhuh

Ni model asal ye ..


Haish .. parah ni, aku terasa nak buat satu lagi ni ..

Huuu.. Macam budak-budak keh ? Of coz laa, that's why its remind my childhood memory .

4 ngomelan:

d2z said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah..teringat kn komik2/majalah tu dulu..skrg dah x baca dah. -___-
last skali kreko lah kot. tu pon lama dah stop.

x sama pon dgn model asal! lol :p

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wuu~ kenangan tu...hihihi...
tapi tangan kayu so x reti buat...huhuu

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

d2z ~ mak aih .. kalo nak sama susah juga wooo .. uhuh .. banyak follow komik gempak lu .. aku penah simpan 100 lebeh series gempak sahaja .. hahah

soya ~ hehe .. cuba saja .. untuk seronok, seronok juga ..

Hanieqha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

segala craft saya minat.. hehe

singgah..

Camera zaman Tok Kadok. Siapa berani try?!!
30 hari mencari penyakit!!

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget