Blogger USM Engineering: Jom Gathering .. Tarikh cadangan

March 26, 2011 iPai 29 Comments

Salam

Ok, so ramai yang dah tau kan ? Maka sorang pun tak berani nak bagi tarikh lagi, jadi kita start dengan satu tarikh dan kita bincang k.

Aku propose;
1 April 2011
Jumaat
3.00 PM
Secret Recipe, Parit Buntar

Amacam ? Ok ke tak ok ? Kita datang, makan kek ramai-ramai.

P/S: Aku ada terfikir pasal nak suh kedai tuh sponsor skit .. heheh ... kan kita blogger, konfirm2 laa kita cite pasal kedai tuh .. hhehe .. kalau dapat list sapa yang pergi, meyakinkan juga kan ?? Uhu .. Just cadangan, tak buat lagi ni ..

Update 5.16 PM, 24 Mac 2011

Kepada semua blogger USM Eng. Untuk proposal support gathering ni, jangan expect terlalu tinggi k. Mungkin dapat n mungkin tak dapat. Kalau dapat pun, mungkin sikit. Maka dengan itu, kalau rundingan ni berjaya, aku akan mintak kerjasama korang semua untuk buat satu post khas pasal Secret Recipe, Parit Buntar. Ok ? Baru boleh impressed manager. Jadi sebelum itu, tolong konfirmkan senarai nama blogger yang nak pergi.

Kepada yang berminat .. Pliz2 tolong jangan segan. Aku tau korang mesti segan nak tonjolkan diri sebab korang tak update blog korang etc. Just datang dan kenal dengan orang-orang satu kampus. Tukar pendapat. Ok ?? Kita semua serupa je tak update. Semua busy study kan ...

Kalau dalam senarai tuh, korang takda, bagitahu je, aku update ok ? Kalau ada, tapi tak dapat pergi, bagitahu juga. Sebab nak bagi data konfirm dekat manager Parit Buntar.




Pearl’s world
D2z’s blog
::Nur Hafizah Binti Mohd Suhaimi::
"aS sImPlE aS mE"
Life In Noir
MY PaGe MY RuLe!!!
Idea-mix
my life is my world
Terbaek Dari Aku!!!
Di Bawah Langit Biru...
aLkiSaH...|
NiKiLLaS™
The Story Of A Young Boy | putra87®
Me Suya


||Laman Atikah||
love me...not    
NURi
Bill Kayroon's Unlocked Diary
~iNi bLoG aKu yG pUnYa~
uNcLe DeeN's BLoG.....


norifa's blog
HIKARI KAZE
::seHIJAU BLOSSOM THIra::

29 comments:

-apis- said...

klu minggu ni x leh ka??mcm busy ja mggu dpn..hehe

me suya said...

tapi mgu ni jumaat sy ade test.
sabtu saya ade presentation..huhuhu tarikh lain plis.. Isnin,selasa ng Rabu saya xde kelas..

Wani said...

nak join nk join,
kami setuju kalau kedai tu nk sponsor, hihihi

kami join, ogy join, pijat join ^_^

suya, 1 hb tu nex wek kn?

iPai said...

uhuh ... sebab aku lak, ari ni takde .. then isnin selasa, takde kat usm juga .. ada lawatan ..

so, takpe2 .. gather2 info ..

kalo gitu, khamis minggu depan ?? 31 Mac 2011 ?

Respon daripada blogger lain pliz ..

ogies_cuteis said...

dan2 jeh WANI letak nama saya.. hehe..
mmg nak join... okeh jeh tarikh tuh.. agi best dpt diskaun.. hik3..

-apis- said...

kamis orait gak

Aidil Salleh said...

1hb nk balik umah...HAHA...
kalo khms boleh laa join..ngee...

me suya said...

khamis cun.. tp bukan khamis mggu ni la dak?? khamis mgu depan ke..

putra87­™ said...

cunn.. khms mnggu dpn suya... cun2 tarikh ini..

iPai said...

Respon daripada blogger lain .. harapnya dapat laaa baca kat sini .. esok akan try tepon manager SR Parit Buntar .. kalau tak, biasa2 laa ek .

iPai said...

alamak baru teringat, khamis petang tuh ada kelas ... cam ne ek ?? hehhe .. kalo korang datang awal kul 3, n aku datang kul 4.30, ok x ?? hehe

madulebah said...

wah....~
nk join, nk join...!
tp, kami budak baru blajar...
(_ _)

iPai said...

join saja ... uhuhu ...

iPai said...

korang, kalo jumaat ok kan ??? mcm ramai ok hari jumaat petang tuh ..

tadi dah call manager SR nak suh mintak sponsor, tapi dia takde laa pulak .. uhuhu ..

sapa nak teman saya pergi mintak sponsor ... hahaha ..

dapat satu kek penuh, cukup laa kan .. janji dapat

nurul comel said...

i april nk blek umah...

NURI said...

1 april ea?
ok je..hee
=)

NURI said...

tercicir 2 org...heehe

http://shinu-alive.blogspot.com/

dan

http://nurathirahmdakhir.blogspot.com/

shinoda said...

1st april nak?hehe

NURI said...

jgn april fool dah la ea..haha

-apis- said...

kalau jumaat aku x dpt attend..sory

iPai said...

huish .. tak april fool laa .. orait .. thanx cik nuri bg 2 link blog lagi ..

apis kalo dapat dtg, datang eh ..

cik nurul pun sama ..

insha allah 1hb takde mslh kalo esk sy balik...thanks abg naufal..terharu termasuk dlm list..pdhal tak aktif pn..kuikui...

iPai said...

aktif tak aktif ke .. join saje ..

boleh join.tp xde kenderaan la plak..hahaha

pijat said...

xleh join..ada test :(

iPai said...

ok .. norifa boleh tumpang ..

ala, pijat .. ada test petang ke ??

Wani said...

apekate naufal buat group kat fesbuk, senang sikit, hehehe

iPai said...

uhuhu .. saya malu ...

pijat said...

yup..test petang. pkul 3