Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Saturday, March 26, 2011

Blogger USM Engineering: Jom Gathering .. Tarikh cadangan

Salam

Ok, so ramai yang dah tau kan ? Maka sorang pun tak berani nak bagi tarikh lagi, jadi kita start dengan satu tarikh dan kita bincang k.

Aku propose;
1 April 2011
Jumaat
3.00 PM
Secret Recipe, Parit Buntar

Amacam ? Ok ke tak ok ? Kita datang, makan kek ramai-ramai.

P/S: Aku ada terfikir pasal nak suh kedai tuh sponsor skit .. heheh ... kan kita blogger, konfirm2 laa kita cite pasal kedai tuh .. hhehe .. kalau dapat list sapa yang pergi, meyakinkan juga kan ?? Uhu .. Just cadangan, tak buat lagi ni ..

Update 5.16 PM, 24 Mac 2011

Kepada semua blogger USM Eng. Untuk proposal support gathering ni, jangan expect terlalu tinggi k. Mungkin dapat n mungkin tak dapat. Kalau dapat pun, mungkin sikit. Maka dengan itu, kalau rundingan ni berjaya, aku akan mintak kerjasama korang semua untuk buat satu post khas pasal Secret Recipe, Parit Buntar. Ok ? Baru boleh impressed manager. Jadi sebelum itu, tolong konfirmkan senarai nama blogger yang nak pergi.

Kepada yang berminat .. Pliz2 tolong jangan segan. Aku tau korang mesti segan nak tonjolkan diri sebab korang tak update blog korang etc. Just datang dan kenal dengan orang-orang satu kampus. Tukar pendapat. Ok ?? Kita semua serupa je tak update. Semua busy study kan ...

Kalau dalam senarai tuh, korang takda, bagitahu je, aku update ok ? Kalau ada, tapi tak dapat pergi, bagitahu juga. Sebab nak bagi data konfirm dekat manager Parit Buntar.




Pearl’s world
D2z’s blog
::Nur Hafizah Binti Mohd Suhaimi::
"aS sImPlE aS mE"
Life In Noir
MY PaGe MY RuLe!!!
Idea-mix
my life is my world
Terbaek Dari Aku!!!
Di Bawah Langit Biru...
aLkiSaH...|
NiKiLLaS™
The Story Of A Young Boy | putra87®
Me Suya


||Laman Atikah||
love me...not    
NURi
Bill Kayroon's Unlocked Diary
~iNi bLoG aKu yG pUnYa~
uNcLe DeeN's BLoG.....


norifa's blog
HIKARI KAZE
::seHIJAU BLOSSOM THIra::

29 ngomelan:

-apis- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klu minggu ni x leh ka??mcm busy ja mggu dpn..hehe

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tapi mgu ni jumaat sy ade test.
sabtu saya ade presentation..huhuhu tarikh lain plis.. Isnin,selasa ng Rabu saya xde kelas..

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak join nk join,
kami setuju kalau kedai tu nk sponsor, hihihi

kami join, ogy join, pijat join ^_^

suya, 1 hb tu nex wek kn?

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uhuh ... sebab aku lak, ari ni takde .. then isnin selasa, takde kat usm juga .. ada lawatan ..

so, takpe2 .. gather2 info ..

kalo gitu, khamis minggu depan ?? 31 Mac 2011 ?

Respon daripada blogger lain pliz ..

ogies_cuteis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dan2 jeh WANI letak nama saya.. hehe..
mmg nak join... okeh jeh tarikh tuh.. agi best dpt diskaun.. hik3..

-apis- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kamis orait gak

Aidil Salleh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

1hb nk balik umah...HAHA...
kalo khms boleh laa join..ngee...

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

khamis cun.. tp bukan khamis mggu ni la dak?? khamis mgu depan ke..

putra87­™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cunn.. khms mnggu dpn suya... cun2 tarikh ini..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Respon daripada blogger lain .. harapnya dapat laaa baca kat sini .. esok akan try tepon manager SR Parit Buntar .. kalau tak, biasa2 laa ek .

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak baru teringat, khamis petang tuh ada kelas ... cam ne ek ?? hehhe .. kalo korang datang awal kul 3, n aku datang kul 4.30, ok x ?? hehe

madulebah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah....~
nk join, nk join...!
tp, kami budak baru blajar...
(_ _)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

join saja ... uhuhu ...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

korang, kalo jumaat ok kan ??? mcm ramai ok hari jumaat petang tuh ..

tadi dah call manager SR nak suh mintak sponsor, tapi dia takde laa pulak .. uhuhu ..

sapa nak teman saya pergi mintak sponsor ... hahaha ..

dapat satu kek penuh, cukup laa kan .. janji dapat

nurul comel said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i april nk blek umah...

NURI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

1 april ea?
ok je..hee
=)

NURI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tercicir 2 org...heehe

http://shinu-alive.blogspot.com/

dan

http://nurathirahmdakhir.blogspot.com/

shinoda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

1st april nak?hehe

NURI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jgn april fool dah la ea..haha

-apis- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau jumaat aku x dpt attend..sory

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huish .. tak april fool laa .. orait .. thanx cik nuri bg 2 link blog lagi ..

apis kalo dapat dtg, datang eh ..

cik nurul pun sama ..

Bill 丰 Kayroon said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

insha allah 1hb takde mslh kalo esk sy balik...thanks abg naufal..terharu termasuk dlm list..pdhal tak aktif pn..kuikui...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aktif tak aktif ke .. join saje ..

norifa bte nordin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh join.tp xde kenderaan la plak..hahaha

pijat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xleh join..ada test :(

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok .. norifa boleh tumpang ..

ala, pijat .. ada test petang ke ??

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apekate naufal buat group kat fesbuk, senang sikit, hehehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uhuhu .. saya malu ...

pijat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yup..test petang. pkul 3

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget