Blogger USM Engineering .. Jom Gathering kat Secret Recipe, Parit Buntar

March 20, 2011 iPai 23 Comments

Salam

Calling for all Blogger USM Engineering, tak kesah laa Junior ke, Senior ke, Update ke, Tak Update ke, blog hijau ke, blog pink ka, penah buat then delete lepas tuh ke ... Korang adalah blogger USM Engineering. Bukan nak kaut untung, bukan nak bagi orang lain rugi. Mai datang je ...

Gathering kat Secret Recipe, Parit Buntar ... Kita buat sesi minum petang ramai-ramai kat sana. Huhuh .. Kita pergi dalam pukul 3 lebeh, sebab beli sepotong kek, dapat satu cawan air free. Amacam ??

Mari bincang tarikh .. !!!

23 comments:

Wani said...

nk ikot nk ikot

iPai said...

mak ai wani .. tak sampai seminit .. trus komen .. gile kentang ..

me suya said...

yezza.. menarik ni ipai.. jum.. heheehehe klau ramai join mmg best.. jom.. minum ptg kan~

senyumSOYA said...

nak ikot gak la..hihihi

Wani said...

hahahhah...biasajew...hihi

putra87­™ said...

waaaa.. jom2.. naufal nk bnje ker?? hahaha

iPai said...

saya keluar statement siap2 .. budget masing2 .. kite g penuhkan kedai sahaja ye .. uhuhuh ..

mari la suya, soya, wani, putra .. uhuh

Wani said...

ahahha...naufal dah gelabah takot kena belaja..hahahha

set la tarikh (buka harini tau), boleh ajak ramai g nih, d2z, pijat, noir, bob, ecah, aidil..uihhh ramai2..

d2z said...

hai sy d2z. -__-

jom!!

shinoda said...

nak ikot..nak ikot...ngeh3

Aidil Salleh said...

nk ikut jugak!!!! HAHA...
Blogger2 hebat tu boleh laa share ilmu2 kt blogger2 baru...ngee

iPai said...

saya tak hebat .. tp boleh laa share ..

mari2 .. Aidil, d2z n shinoda .. lagi2 ..

En Jay said...

menarik abis~
utk permulaan, lepak cafe abg halim amacam? yg penting gather dlu, kenal2 kan?

Wani said...

betoi tu en jay, buleh jugak mcm tu, hehehe

ogies_cuteis said...

nak itot~~~

putra87­™ said...

huhu.. set r date naufal... nnt roger2 kami blk naaa...

miss puteri said...

terkeluar senarai.haha

kapan sih??

ikut jugak..:)

iPai said...

Mari2 ... put kalo boleh datang join je .. heheh ...

So, bile ek ??

Wani said...

ari jumaat can?
(25/3/2011)
sbb jumaat ramai yg freee ^^

En Jay said...

jgn2, jumaat non available, mech dinner for the 1st time, bg muke sket ea kwan2?

-apis- said...

adakah aku org yg plg lambat dapat tau pasal gathering ni???arghh...ni semua gara2 fyp