Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Monday, March 28, 2011

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

Salam

Di kala ini, aku berada di dalam bas untuk ke Melaka, lawatan industri. Hehe .. Semalam ngada-ngada kata AFK, tapi boleh plak nak mengepost. Hak3. Memang gila blog aku ni dah datang balik dah. Siap buat scheduled post lagi. Hak3.

Ok, cuma nak share pasal benda ni je. Churp Churp. Kalau korang ada blog, digalakkanlah sangat join Nuffnang and letak iklan kat blog.

Untuk Churp Churp ni, untuk korang yang ada twitter. Maka, marilah buat dan join Churp Churp. Klik kat bawah ni. (Aku baru daftar 2 hari. Ngah3. Macam takde keja sangat. Jap lagi jerit kuat-kuat kerja tak siap lagi)

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

Marilah join !!

4 ngomelan:

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kah3.. giler blog..
dtg pulak time tgh busy ni kan.. hehehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

a ah .. tu laa ..

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

churpchurp tea xbrape laku nk banding gn nuffnang.. huhu..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe .. sebab churp2 kene rajin sikit .. n kalau dikelilingi dengan orang yang dah keja, rasanya memang untung kot .. kalau budak2 sekolah or U, memang kurang sikit .

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget