Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, March 22, 2011

Care4Kids Phase 2

Salam

Wah .. Pagi-pagi baru nak update .. Semalam terlalu penat.. pagi ni pun bangun lambat .. Adeh .. =P

Untuk phase yang kedua, semua orang dalam Group Safety Angels ni akan prepare booklet untuk budak-budak Taska Anakku. Booklet ni mengandungi bahan-bahan yang akan digunakan untuk beraktiviti dengan budak-budak taska itu.

Macam biasa, En Jay menunjukkan kecumelannya


Yang baju putih tuh, en Ketua kami


2nd Front page by En. Jay


Aktiviti perhiasan booklet


Sesi taklimat aktiviti


Booklet yang dah siap, dan Cik Ecah sedang menulis lirik lagu kanak-kanak







P/S: Adeh. Aku rasa takut gila nak pergi taska ni. Takut apa yang diplan tak jadi. Adeh. Tak pernah rasa secuak ni dalam buat projek. Nape ek ?

6 ngomelan:

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cumei booklet tu~ hehehhe..
nak satu..kui3~

En Jay said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada yg lg comel dr drawing book tu rupenye, hahahaha

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Soya ~ booklet tuh de'design' oleh En Jay, cuba tengok kat

http://idea-mix.blogspot.com/2011/03/care4kids-drawing-book.html

Jay ~ Jangan berperasa di sini ye ..

Anak Pak Muin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jai comel?? cam TELO!! haha

-apis- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

x baik lan kutuk org..hahaha
nice...

ecah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jai mmg supportive

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget