Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, March 27, 2011

SASER Namamu Teratas !!

Salam.

Aku selaku bekas pelajar SASER, berasa sangat sedih kerana nama SASER akan ditukarkan ganti kepada nama lain. Rasanya daripada nama SASER tuh sendiri mempunyai aura yang dapat membangkitkan semangat untuk terus membara.

Aku tak tahu adakah pertukaran nama ini ada sebab-sebab tertentu atau sengaja ditukarkan untuk glamour, tapi nama asal tuh lagi sedap bagi aku, yang sudah masuk 9 tahun lamanya.


Banyak kenangan aku kat sana. Kalau aku tak masuk sekolah ni, aku tak tau laa apa nak jadi dengan diri aku pada masa kini. Sebab, kebanyakkan benda yang aku belajar dan kenal adalah pada waktu aku sekolah kat sini.

Apa-apa pun kepada junior-junior sekolah (mungkin dah sampai 9th dan 10th Batch), teruskan usaha untuk letakkan nama SASER kat sebagai result SPM No. 1 antara SBP Malaysia !!! (Tahun ni punya pun aku tak cek lagi, dapat No. 1 atau tak, dah berapa tahun tak cek dah =P). Da kepada yang dah fly-fly sana sini, jangan lupa balik Malaysia. hahaha

SASER Namamu Teratas
(Moto bes)

Oh ye, lupa nak bagitahu nama baru yang ditukarkan adalah;

Sekolah Menengah Sains Tunku Munawir

Yang berkuatkuasa 8 Mac 2011. Tu pasal ada yang perasan, logo ni dalam Profile Picture kat Facebook. Kononnya parade laa. Huhu. Mungkin nama pendeknya STM kot.

10 ngomelan:

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah ya...~

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaa.. budak SASER rupenyer..
hehehe..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ops .. terkantoi sudah .. naseb dah nak abes .. ngah2 ..

d2z said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SASER SASER WOO!

rasanya, tu kot cheer SASER masa lawan basketball time ppm dulu. :D

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh .. ko ade eh time tuh ... uhuh .. aku tak masuk ... budak hingusan yg baru nak blaja meh .. hehe

d2z said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada2..lawan saser aa yg aku injured..dah laa susah p peringkat kebangsaan -___-"

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah ... kire ye sek ko laa yg dpt no 3 tuh ?? kat saser laa kan ?

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh, dak SASER eh? woah, hebak ni. budak pandai. xDD

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

asal lah eh tea xleh masuk SASER?? LOL.

xDD

*hantuk pale kat dinding.

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tea ~ jauh ye budak ni korek2 ..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget