Earth Hour 2011

March 27, 2011 iPai 10 Comments

Salam.

Rasanya semua dah tau pasal Earth Hour 2011 ni. Jadi tak perlu explain panjang-panjang, aku post gambar yang aku tangkap masa event ni kat kampus aku je. Huhu. Ada yang kena edit skit, sebab pakai kamera cikai. Nak kena pergi sambung buat thesis plak. Enjoy !!!!

Cubaan membuat LOVE akhirnya berjaya !!

Lilin '60'

Lilin 'LOVE'

Lilin 'Buluh Rebung' -> Lambang APEX USM

Cubaan 'BINTANG' tak lengkap

Camera model:
Kodak EasyShare MD30
12 MP

Mode:
Candle Light
Orait. Sambung buat FYP report !!! Yosh !!!

10 comments:

Wani said...

cepat giler update!!!!!

me suya said...

woih.. laju..
dah la sempat lagi tu layout blog ni bertukar wajah.. mantap2

wah...cntiknye...

n blog dah bertukar wajah...cntk!!

iPai said...

eh .. sempat ke korang tengok blog ni bertukar wajah .. td, tak stabil sangat .. skrang dah stabil dah .. pening gak tgk kod .. uhuhuh

-apis- said...

igtkan SASER tu nama pa..sek rupnya..hehehe

iPai said...

eheh .. apis, ni salah comment ni .. heheh .. tp tak pe .. thanx for the comment

earth hour @ jaya cafe :p

iPai said...

yup2 !!

amny said...

cun la pix..katne 2??^^

iPai said...

kat kampus kita je .. tangkap sendiri ..