Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, March 27, 2011

Earth Hour 2011

Salam.

Rasanya semua dah tau pasal Earth Hour 2011 ni. Jadi tak perlu explain panjang-panjang, aku post gambar yang aku tangkap masa event ni kat kampus aku je. Huhu. Ada yang kena edit skit, sebab pakai kamera cikai. Nak kena pergi sambung buat thesis plak. Enjoy !!!!

Cubaan membuat LOVE akhirnya berjaya !!

Lilin '60'

Lilin 'LOVE'

Lilin 'Buluh Rebung' -> Lambang APEX USM

Cubaan 'BINTANG' tak lengkap

Camera model:
Kodak EasyShare MD30
12 MP

Mode:
Candle Light
Orait. Sambung buat FYP report !!! Yosh !!!

10 ngomelan:

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cepat giler update!!!!!

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

woih.. laju..
dah la sempat lagi tu layout blog ni bertukar wajah.. mantap2

♥suNa husNa♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah...cntiknye...

n blog dah bertukar wajah...cntk!!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh .. sempat ke korang tengok blog ni bertukar wajah .. td, tak stabil sangat .. skrang dah stabil dah .. pening gak tgk kod .. uhuhuh

-apis- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

igtkan SASER tu nama pa..sek rupnya..hehehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eheh .. apis, ni salah comment ni .. heheh .. tp tak pe .. thanx for the comment

Myra Arshad (: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

earth hour @ jaya cafe :p

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yup2 !!

amny said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cun la pix..katne 2??^^

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat kampus kita je .. tangkap sendiri ..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget