Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Monday, June 1, 2009

Result ... sem ke-4 ..

Salam ..

Hari ini keputusan semester ke-4 keluar dah ...



Tak tau nak rasa sedih atau rasa gembira ...

Sem ini antara sem yang sepatutnya senang nak skor ...

Sem yang sepatutnya dapat 3.5 keatas aka Sijil Dekan ...

Sebab, banyak subjek umum ...

Tapi, boleh plak subjek school yg problem ...

Dapat result macam sem lepas je ...

Tak turun, tak naik ...

Macam sem lepas ...

Agaknya betulla apa yang Syahmi kata,

"Kau usaha macam mana pon, cam tuh juga result ko"

So, ape kes ... tak dpt, buat je cara tak dpt ... hahaha

AKU INSAN BIASA ..


Alhamdulillah dgn keputusan ini .. Semoga diperlihatkan hikmahnya ..

4 ngomelan:

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

argh ... nak release tensen, nak men psp ... tp, ade org guna jap .. eheheh

Izyan Nazihah Nor Azman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah. rilek lah beb. you should be happy k. ha. cool sudeh. nnti dh dpt PSP mem game gitar tuh ye..or what ever lah yg ko ske tuh. hahahaha.

CONGRATES!!!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahah .. baik ... semalam, dpt je psp, trus ngantok ... nak tido ..

Tea Dno said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe. at least 3.0 above jugak kan? ^^,

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget