Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, May 24, 2011

Tak dapat makan meatball Ikea

Salam

Hari Ahad ari tuh keluar beramai-ramai, konon-kononya macam dah banyak duit, nak beli rumah dan beli rumah, pergi Ikea. hahaha. Tak kisah laa dapat beli ke idak, janji dapat berangan kejap kan ?

Nanti aku post gambar pergi Ikea tuh ek, kawan aku ada gambar ye. Yang ni aku share pasal tak dapat makan Ikea meetball je dulu.

Uhuh. Dah laa first time pergi, lepas tuh tak dapat makan. Uhuh



5 ngomelan:

miss puteri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah termakan sekali! ke 2 kali..huuuu

Rozuan Ismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

belum pernah mencuba =)

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap ka?? huhuhu...nanti nak cubalah..
x penah p ikea.. hak3~

Faaein Talip Roy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aritu kecoh kata tak halal mende ni... hehehe... x pernah makan pun..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

put ~ 2x .. tak rasa lagi ni ..

rozuan ~ belum cuba juga

soya ~ pergi laa IKEA .. best !!

Faaein ~ owh yup2 .. ada kecoh juga .. tp diorang kate makanan lain .. hee, nanti kalau dah ok, nak makan r ..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget