Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Thursday, May 5, 2011

Program Pertauliahan Profesional (3P)

Salam

Ari tuh ada cerita sikit pasal program 3P ni kan ? Flashack, aku rasa program ni bagus sebab dia mengisi masa lapang dan bukan hanya untuk final year je, rasanya junior-junior pun boleh join. Kursus ni kat luar bayar beratus, tapi kat kursus ni, bayar duit hostel dan makanan sendiri. Jadi, memang kena pass dan tak leh fail, sebab nanti kena bayar denda. Huhu.

Bila anda dah berjaya daftar, diorang bagi password username. Kat situ, ada macam-macam leh tengok. Uhuh. Contonya,
Jadual Kelas

2 ngomelan:

Izyan Nazihah Nor Azman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

weh!! ak pun join. tp ak amek autocad. ko amek ape weh?
kalo failed kne denda ke?
seyes ke?

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yup ... failed kene denda, tp exam die tak susah .. die kate gitu r .. attetion die cuma memastikan student yg masuk tuh pass ..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget