Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, May 31, 2011

Haa, mula laa beralasan

Salam

Haa, aku mula laa dah beralasan. Tak update blog. Haha. Bukan malas, cuma tak terbuka. Hmm maybe untuk tafsiran orang lain, kira malas laa tuh. Heheh. Tak kisah laa kan, lain orang, lain laa tafsirannya. Yang pastinya, tak berapa nak menyempat. Asik buat benda lain je.

So, sebenarnya duk menunggu Cik Rasyiqah, meyiapkan edit gambar beliau, untuk lawatan kami sekawan ke Ikea di Damansara. Tapi tunggu punya tunggu, sebiji dua je yang ada, dan Cik Rasyiqah pun sudah berangkat ke Vietnam untuk lawatan sambil belajar beliau dengan pelajar Master UTM falkutinya. Marilah doakan beliau selamat pulang kembali ke Malaysia, Ahad ni.

Hujung minggu, minggu lepas, bercuti di Port Dickson. Huhu. Bapak aku ada ada program kat satu hotel ni, jadi kami satu family follow sekali laa, boleh laa mandi swimming pool and mandi laut. Uhuh. Tapi masing-masing dah besau, dah jadi tak best sangat plak nak mandi-mandi. Jadinya, mandi ala kadar je laa. Yang seronoknya, dapat tenangkan fikiran dengan permandangan yang cantik.

Lama dah tak singgah kat Port Dickson ni. Sampai kedai favourite makan tengahari mak aku pun dah tak wujud dah. Nak wat cam nekan, setiap tempat akan berubah juga. Jadi kepada sesiapa yang nak pergi Port Dickson, rancang laa baik-baik k. Sekarang ni musim cuti. Orang ramai dan jalan jem. Serius punya jem.

 Ada pelabuhan kecil kat belakang hotel ni. Agaknya macam sapa2 yang nak check in guna kapal, leh laa park kat sini


 Korang leh bayar untuk makan di atas kapal ni. Mesti mahal duh. Tengok jela orang makan kat dalam tuh.


Private beach untuk hotel-hotel sekitar ni.


 Hotel atap minangkabau tuh


 Kat depan hotel. Ni adik aku kaco nak masuk dalam gambar. Haa, nak sangat, hambik..


Best main air.

5 ngomelan:

A.Y.S.H.A.H said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

it's been forever since i went there. PD, where are you?? heheh

mye said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah bestnya..
rindu r kat pd..
hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ayshah ~ rajin ko stalk eh .. heheh .. Thanx for reading .. nanti kite wat reU kat PD jom ..

mye ~ pergi laa singgah .. hehe

♥suNa husNa♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nk mnadi kolam je ase ni~heeee

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

husna ~ mandi2 ... best2 ..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget