Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, December 22, 2010

Carta Video Hit Korea di Era.fm

Salam ..

Wah, sekarang ini demam cerita Korea dan lagu Korea tak boleh di sangkal lagi. Ramai dah duk sangkut dengan Korea ini dan sebenarnya memang dah lama dah. Cuma baru-baru ini saja dah ada nak start dengan carta lagu di radio tempatan kita. Bagi pandangan peribadi saya, industri karya mereka seperti lagu dan drama sangat kukuh. Dan mungkin kreativiti yang melampau yang mereka ada sehinggakan dapat mengadakan rancangan realiti TV yang sangat bagus, seperti Family Outing dan Running Man. Baguih depa-depa ni.

(Peringatan: Saya bukan nak buat promotion pasal benda ini yer)

Ha, ni Era.fm dah ada carta Korea yang dinamakan K-Pop. Jadi kepada peminat-peminat Korea, silalah undi lagu-lagu yang korang suka untuk bagi menang. Pasal bila carta K-Pop ini disiarkan, tak boleh tanya saya, sebab saya tak tahu. Hahaha

Maka silalah ke alamat berikut untuk mencari apa-apa maklumat yang anda nak


Nanti korang undi SNSD yer .. Saya suka mereka !!! Gee - SNSD


2 ngomelan:

athira tinted said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waa...era ada carta kpop??
bru taw ja...ahaha...:P

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@athira tinted
eh ni dulu ... skrang dah jadi carta A-pop .. Asia pop !! hehe

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget