Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Monday, April 18, 2011

Tidak hupdate dan Program Pertauliahan Profesional

Salam

Pergh. Lama gila tak hupdate. Dari Khamis sampai Hari Isnin ada aktiviti. Daripada ke

Cameron Highland 

sampai laa ke

  
Bukit Broga. 

Nanti sahaja aku update ye. Nak kena fokus kat benda lain dulu dan tidak dilupakan juga exam. Good luck kepada yang akan amik exam !! All the best !!

Jadual aku dah macam full pulak sekarang. Tak tahu bagus ke atau tak bagus, cuma ikut flow je skarang ni. Tengah tak larat nak fikir.
Kursus (10 May 2011 - 2 June 2011) 
Kerja kat WD (6 June 2011 Mula)

Jadi post kali ini untuk promote sikit sapa-sapa nak join benda ni. Baca laa ekh.

Tolong foward benda ni kepada yang berminat (Student USM sahaja student U lain sila rujuk di U masing-masing). Bagus untuk mengisi masa lapang sebelum minta kerja. Junior-junior pun boleh amik untuk isi masa cuti. Bagus sebab kursus macam ni, kat luar bayar beratus, tapi yang ini free. Disertakan dengan buku, software (tak berapa pasti) dan certificate daripada badan yang diiktiraf. Yang kena bayar, hostel dan makanan sendiri je.

Info pasal 3P
http://3p.prestariang.com.my/

Offer Course
1) CompTIA A+ Certification (10 May 2011 - 2 June 2011)
2) Microsoft Certified Technology Specialist: Office Project 2007 Managing Project (16 June 2011 - 29 June 2011)
3) Adobe Photoshop (16 June 2011 - 29 June 2011)  <- Tak berapa pasti, boleh emel dan tanya mereka-meraka tuh

Jika berminat, boleh isi borang untuk berada di dalam waiting list untuk kursus ini dan emel ke

3P Support Team for USM, support_usm@3p.pestariang.com.my

Setakat ni, dapat tahu Kursus no 2 dan kursus no 3 ada kosong sorang.


Personal

First Name :
Middle :
Last Name :
Nationality :
IC NO :
Passport No :
1st Mobile No :
2nd Mobile No :
Email : 
Race : 
Gender :

Institution Faculty

Institution Name :
Campus Name :
Faculty Name :
Program Name :
Student/Staff ID :
Cisco ID :
Part/Semester : 
Candidate Type :
Graduation Status :

Current Address

Address :
Home No :
Mobile No :

Permanent Address

Address :
Home No : 
Mobile No :

Selected Certification Program

Course Offered :
1st choice :
2nd choice :

 
Required Hostel ? :


P/S: Aku ada kat kursus CompTIA .. Nanti roger-rogerlah aku kalau join sama.

4 ngomelan:

Izyan Nazihah Nor Azman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

whoa!!! kt upm pun ade...tp ak amek autocad..hahahahaha...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yup2 .. memang setiap U ada pun ..

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow..
dah nak masuk alamkerja
tahniah ipai~
good luck~

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uhuh .. thank u cik suya !!

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget