Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, September 6, 2011

Google Gravity | Bila Google ada gravity

Salam

Ricardo Cabello merupakan designer kepada Google Gravity ni. Agak best juga la kalau kat web page Google tuh, semua bar-bar dan link-link yang ada terjatuh bagai ditarik oleh graviti. Lepas tuh, korang leh amik benda-benda tuh dan campak-campakkan ke atas, supaya semua benda terpelanting. Haha.


Dalam keadaan asal, Google macam normal je 

Bila korang gerak je mouse korang, haa, semua benda jatuh.
Nasib browser korang tak ikut skali jatuh. 


Konon dah bersepah laa ni 



 Lepas tuh korang boleh kutip serpihan yang ada dan main campak-campak

Haa, nak try ?
Search je kat Google
'Google Gravity' 

P/S: Gila lama dah tak buka blog ni. Facebook pon berpuluh-puluh notification (budget kalau aku cakap beratus nanti korang tak percaya plak =P )

18 ngomelan:

nabilah_2908 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha...syok juga eh tgk tab2 tu jatuh... :)

Bro ahmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bro nak buat blog terabur macam tu ipai..lama menyepi hmm

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

busy beraya la tuuuu.~

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

google sgt kreatif... merdekaraya haritu pun cntik jgak..

asnizaziz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh bole try ni..huhu

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nabilah_2908
heee .. syok tgk google sepah2 kan ? hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Bro ahmad
uhuhuh .. boleh tahan lama juga menyepikan diri .. sonok sangat beraya .. uhuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@me suya
ops kantoi .. hahaha

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@SoLy SoLicious
hehehe .. yg adaketupat n bendera malasyia ari tuh kan ? memang cantik tuh ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@asnizaziz
heee, try cari .. try2 ..

Acik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaaa ...
cam seronok! nanti Acik google! :)

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lama ipai menyepi, raya sakan lerr tu hehe

dh try dh google gravity tu..hehe
best kan !!

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhu...main2..
busy jgak!! eheheh

siti kektus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hoo. aneh2 je lah google ni. haha ;p

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg fun app ni.. :)

Faidhatul Arfah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm bestt je kn. hee (:

Aimifiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel plak main benda ni. haha

Ankit said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Thanks for your post. It's really helpful to me and Google gravity is just awesome. I've reuse the gravity script and make my own page.

I've also written simple steps on how to make page like google gravity

http://www.ankitpatel.info/2011/09/how-to-make-page-like-google-gravity/

please share this knowledge, if you like it.

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget