Majlis Konvokesyen USM 2011 - Sidang Ke-8 Sarjana Muda Kejuruteraan

September 26, 2011 iPai 29 Comments

Salam

Sekarang rasa serabut, dan banyak benda yang kena buat. Maaf sangat-sangat sebab tak boleh membalas kunjungan kepada korang semua. Jadi hari ini hanya sajikan gambar-gambar konvokesyen aku di USM.

Kepada yang turut berkonvo, TAHNIAH !!!

Kepada yang akan berkonvo, SELAMAT BERKONVO !!!

Kepada yang wish konvo dalam entri yang lepas, TERIMA KASIH !!!

Kepada yang masih belajar, GO GO GO !!! Sikit lagi nak konvo !!! 


 Kalau konvo, tak sah kalau tak baling topi k



 Yang pakai stripe merah tuh dekan aku yang sempoi. Hahah



Dah macam-macam gaya plak 



Dengan lecturer plak 







P/S:
- Gambar sorang, malu nak upload. Haha. Tak reti possing =P
- Credit to adik, untuk semua gambar yang diambil ni.

29 comments:

tahniah 'abang; ipai, hehe XD

tahniah ipai...mana awok?

Acik said...

uwah uwahhhh ...
seronok! yezzzz, u did it! yeay!
tahniah! semoga dp yg terbaik dlm hidup. Amin!

siti kektus said...

sikit lagi ke? dua tahun lagi baru konvo. la,a tu. -_-'

pape pon, tahniah weh. :)

Bro ahmad said...

tahniah ipai..is the best la..apa perancangan

best2!
congrats ya :)

tahniah ipai !!!
terpancar kegembiraan di wajah masing2 hehe


cantiklah jubah kamu..jeles2 -_-"

me suya said...

tahniah Ipai~

teha said...

syok gile dh konvo !

Aimifiqa said...

waaaaa. dah konvo!! bestnyer...

seronoknya!!!!^^

tahniah ipai n kawan2 ...

tahniah ipai.ko nmpk sgt segak.wei,kenang-kenangan kau x smpai lg la..sbr la ek.

azie5ouh!8 said...

waa..dah konvo..congrats eaa..
XD

Yumida said...

congrats bro ipai..part lambung2 topi 2 yg bez...n bermulanya perjalanan baru sbg pemohon kerja..hihi

kek anda terpilih..

yayath said...

congrates ipai:)

Wani said...

ipai!
hehe...bukn sidang 8 lah...kita sidang 7..hehe..

anismelon said...

tahniah ipai..ceria muka masing masing..

wah..meriahnya..tahniah=]..jeles ah....

salwa ismail said...

Tahniah! :D

ipai, xtau apa mslh..huhu..

@ipai:

apa maksud ipai kt komen tu?blog siapa tu?huhu

putra87­™ said...

uit2 nopal... sidang 7 la... aigooo

Sha said...

eyh kt sm sidang lah..sidg 8..hehe...
tp sy ukm...

tahniah ipai!!! :)

Jue said...

mmg nmpk sporting sgt dekan korg tu..dulu time aku ngan hanie convo..nama je satu kelas satu course tp xde pix bsama ><~ sbb smua diplan x jadi haha

Lea Isnawi said...

oh! kita satu u rupanya, cuma lain kampus..hehe

tahniah la dh grad

h A n Y S said...

TAHNIAH again dude! XD

izfanora said...

tahniah.. nampak muda gitu.. hihi..

rasa macam dah terlambat, tp nak wish congrats jugak. congrats! :)

cantik la jubah usm, purple gitu. sbb purple is my fav. heee :D