Google Sphere | Putar sampai pening

September 12, 2011 iPai 43 Comments

Salam

Hari tuh ingat lagi tak pasal Google Gravity ? Hari ini aku jumpa Google Sphere plak. Aku rasa benda ni comel laa. Haha.

Yang asal: Akan bermula di Google Image Search 


Lepas tuh, pusing-pusing sampai pening


 Cuba korang taip dan tekan butang search. Tengok terer ke tak. Hee

43 comments:

NM02 said...

pasai ape jadi lagu tu?

Acik said...

eeee ..
kat sinipun ada gak iklan gambar ngokngek cam kat atas tuh! :(

heheheee ...

tak try lagi...

siti kektus said...

macam2 lah yg kau leh jumpa kan. ;p

cek yg tengok pun pening. hahaha.

Bro ahmad said...

googelebot bro reti la ipai hahaaa

Afikah Aziz said...

hahaha,ika try buat dah tu pening sendiri ngeee :P

Aimifiqa said...

waaa. mmg pening gini

Hanie_Dew said...

xde pon.

rajinnya ipai ni explore pasal google tu hehe..nnti sy try ekkk :P


p/s: kabar baek bahhh ^_^

zuneta said...

wah...best la ipai...suka2...hehe..cam bebudak tadika je keterujaan zu ni....

* zu kembaliiiiii

Sha said...

dah try..memang pening..
tpi nampak cool la..hehe

cane bley jumpa ea?

good of info...btw.follow back at http.hafrawiegeek.blogspot.com/

Ezad Skytech said...

haha...cool la google sphere ni..pening kepala aq dibuatnya..haha~

Yumida said...

mmg poning....ade jgk erk..google yg memeningkn user nya.... xnk la google sphere

best jugak main benda alah tu.. lama2,pening..haha

waahh...hebak2...hee

anismelon said...

macam macam lah..kretip btl..hehehe

Jue said...

time mood elok bole cuba ni hahaha
else stress hahaha
iPai, aku pinjam nama ko utk new entry ^^

Tea Dno said...

nak bukak jap, sementara tengah free ni. haha.

mcm2 ye. hehe. saya mmg tak tahu lah. setakat tahu basic tu pon dah bagus. tak payah kot tambah pening study yg ade sekarang ni. hee.

dhiera said...

hahaha...kreatif betul google ni!

iPai said...

@NM02
sebab ni diorang design untuk suka2 .. hee .. lawa tak ?

iPai said...

@Acik
eh .. ni mesti ada jumpa ngok ngek tuh .. ish3 .. bahaya ..

iPai said...
iPai said...

@siti kektus
haa, tu laa pasal .. macam2 aku jumpa ..

iPai said...

@Myra Arshad (:
jangan muntah2 dah le .. hehe

iPai said...

@Bro ahmad
wah .. apakah itu .. heehehe

iPai said...

@Afikah Aziz
hee .. pening2 jagn sampai jatuh plak laa ..

iPai said...

@Aimifiqa
jangan muntah aimi

iPai said...

@Hanie_Dew
er cam ne leh takde ekh .. ada je ..

iPai said...

@[sutera kasih]
bukan explore .. tpi terjumpa .. uhuh

iPai said...

@zuneta
hee .. ops .. yeay, dah kembali dah ..

iPai said...

@Sha
uhuh .. godek2 pusing2 kat mane ntah .. tibe2 terjumpa .. uhuhh

iPai said...

@hafrawiey ozakawa
iyolah .. terima kasih baca n say gud info ..

iPai said...

@Ezad Skytech
hahah .. poning2 je .. uhuh

iPai said...

@Yumida
hee .. takpe2 .. google biasa masih ada .. hehe

iPai said...

@Anif Abdullah| AA
hee .. boleh tahan laa ..

iPai said...

@SoLy SoLicious
hee, saya ke yg hebat .. alamak .. malunya ..

iPai said...

@anismelon
betui2 .. kretipkan diorang ni

iPai said...

@Jue
waa .. pinjam laa .. sangat smart k post itu .. uhuh

iPai said...

@Tea Dno
sila2 .. jemput2 .. heee

iPai said...

@.izzati liyana.
hee .. ok2 .. yang ni pon sebenarnya suka2 je ..