Selamat Pengantin Baru Sani dan Put !!!

September 18, 2011 iPai 21 Comments

Salam


 Kanvas ni diletakkan di sebelah Guest Book

Yaa, 3 hari aku menghilang kerana pergi menghadiri dan membantu pengantin bersiap untuk majlis kahwin pada hari Sabtu (semalam). Aku plak bertambah segan kat korang-korang yang rajin datang blog aku ni. Terima kasih sangat-sangat kerana datang menyinggah, dan jika masa mengizinkan aku akan balas sedikit demi sedikit kunjungan yang datang ye. Sebabnya minggu yang mendatang ni akan fokus untuk konvokesyen pulak.

Jadi post hari ni, banyaknya nak share gambar cikit-cikit daripada wedding tuh.

 Gambar lepas akad nikah pada petang Jumaat


Gambar pada malam Jumaat
Kenduri aqiqah anak buah pengantin
Bergambar dengan Yuna 
(Yuna dengan pengantin perempuan ni, sepupu)
 Aku kata: Tinggi betul Yuna ni


 Hari persandingan. Cantik kan ?

Psst, ada tak yang tengok gambar ni rasa cam nak kawin juga. Hehehe 

21 comments:

emy|farid said...

yuna la....... hehe

sala..hai ipai :)

wahhhh..dpt jumpa YUNA ekkk ipai..seronokla tu hehe

errr..belum rasa nk kawen la ipai..sbb bukan mudah nk kawen huhu

typo
*Salam..hai ipai :)

IMANSHAH said...

smg kekal berbahagia hingga ke anak cucu cicit

Bro ahmad said...

wahh meriah ipai..selamat kembali...:) semoga diorang bahagia anak cucu.

EYFAalias said...

tak suka yuna. ahahhaa.

best tengok orang kawen...jelous

Erm..rasa bersemangat pulak nak kawin.hahaha :))
*gurauan semata2 ^.-

Yumida said...

bez nyer take pic ngn yuna...ade aura2 nk nyanyi x? hihi

bez jgk pat g kenduri kawen...lama dh x merasa laok paok kenduri...nyum..nyum..nyum...

siti kektus said...

tak tengok gambar tu pon rasa nak kawen jugak. hahaha ;p

Acik said...

yg tengok gambar ni rasa nak kawin gak tu iPai ler ... heheheee!

ptut la yuna bergegas dr even kat alamnda hari tu... pgi wedding ni la ye..

cik najihah said...

eh..that was my sis fren la..
hihi..ala keciknye dunie..
kak put..kenal sangat die

Yatie Awang said...

Alhamdulillah...semoga pengantin baru tu kekal hingga ke akhir hayat

Hanie_Dew said...

ala..napa tak ajak aku. boel aku jumpe Yuna. ish ish.

sumpah!aku rs nk kwin skrg ni pai.rindu membuak2 ni pd ehem2.nk peluk je rs.tp..lps kwin la.

ipai,tgk le pemenang duit raya special edition aku tu.xnk duit ke..

ipai!! jgn letak gambar kahwin lagii. aku jeless hahaha :p

ladysheqa said...

gatai hang naaa..

Jue said...

wah best jumpa Yuna. Qi ada tak hohoho
cantek la beb pix kawen skali ngan org yg kawen tu
ok, thn dpn aku nak kawen lah!haha

zuneta said...

suka purple tuuuu...so sweet...selamat pengantin baru gak...hehe...wah, nnti leh minta ipai watkan kanvas mcm tu tuk zu eik??