Selamat tinggal Malaysia

September 27, 2011 iPai 35 Comments

Salam

Hampir 6 bulan aku duduk rumah. Jadi tiba masanya aku bergerak ke fasa hidup aku yang seterusnya, mula bekerja. Ramai rakan-rakan dah mula bekerja, dan sekarang rezeki aku pula sudah tiba untuk bekerja. 

Kepada rakan blogger, minta maaf sangat tak dapat nak balas kunjungan korang. Nanti aku dapat masa, aku cuba balas balik ye. Kepada yang tag, minta maaf tak dapat nak sempurnakan. Kepada yang bagi hadiah, harapnya dapat tunggu aku buat entri penghargaan kat korang k.

Terima kasih kerana menerima aku semasa aku berada dalam fasa blogger tegar !! Korang memang best !! 

 Kawasan yang aku akan duduk

35 comments:

Aemy Shamy said...

are u going to saudi arabia??? seriously?? whoaaa jauhnya.....huuhuuu......but u'll still blog right? take care yeah ^^

Bro ahmad said...

boleh zoom lagi ipai hmmm..:)

nk pi mano ni?

IPAI IPAI IPAI IPAAAAII! ALL THE BEST TO YOUUUU! XD

ouhh.. tak silap dulu ada cakap nk p arab saudi kan? hmm, gud luck bro :O

ipai,ingat pesan abg kau ni..jgn main pompuan arab kt sana.depa suma buas cm nafsu kuda.duk pikiaq cari duit ja,mai cni terus minang cik ct salwa.

Jaga diri..mkn minum jaga,jgn isap rokok bazir duit,shisha pun jgn.im gonna mis u :')pesan abg kpd adik.

lubuk minyak tu, take care ipai. gudluck!

eddy syrol said...

best nyer kaw dpt khije d luar negara.. serious aku jeles kat kaw... good luck ye :)

senyumSOYA said...

kumpul duit byak2 n topup amalan ya.. alang2 dah ada kat sana bley la buat haji or umrah kan..^^"

all da best ipai.. insyaAllah..

me suya said...

take care Ipai di sana.. Bangga pulak ada kawan macam Ipai. Good luck.. jgn pressure2 yaaa kerja nt~chill selaloooo

ala ipai...xsmpat la nak bawak mish g jalan2 kat senawang eh...T_T


good luck ipai..untung ipai..heheh...jangan lupa malaysia...

duk jauh pun jgn lupa update blog tauuu!!!

take care!

Aidil Salleh said...

congrats!! senior TERBAEK dalam chem engine...hope ko bley capai segala apa yg ko wish n dream menjadi realiti!!! gud luck!!!!

*simbol !!! bereti teruja dan pasang impian nk kesana juga...inshaAllah

Munna said...

goodluck ipai =)

Aimifiqa said...

bye2 abg Ipai. all da best kat sne. take care ye. :)

Sha said...

ttbe tacing plak hang nk p jauh..wuuu *tak pasal..ahaha*

bubye Ipai..all the best..
jaga diri :))

kumpul duet bebanyak..
nti blik msia..bley banje ktorang..kuikuikui

Finaz Jaafar said...

pi arab saudi ka ni??uiii hebat..gudluck no =)

Yumida said...

gdluck ipai....perantau yg merantau..

Lea Isnawi said...

wahhh jauh nya g keje?

best2..jeles

putra87­™ said...

Tahniah Nopal!!! Waaa!!! Jauh merantau... nanti jgn lupe bwk blk sobenier.. hehehe.. :P

Yatie Awang said...

semoga selamat sampai dan good luck

ogies said...

selamat menepuh alam kerja yeh ipai... bakal merindui komen2 ang dlm blog.. hehe...
>>all da best!!<<

h A n Y S said...

dapat keje kat dubai ke? TAHNIAH dude! =)

merantau? kerja ke sambung study? selamat berjaya kat tempat baru iPai :)

siti kektus said...

wah. seronoknya dapat keje jauh2. nanti balik malaysia belnja aku tau. ;)

izfanora said...

pesanan abg stalker mmg mendalam..

ipai kerja kt sna yer? menetap lama? elok2 jaga diri kat tempat org.. macam tak caya, masa kita jd blogger tegar lebih kurg je kan..

Acik said...

ahlan wasahlan ya iPai ...
heheee ...

abglan said...

Aku tumpang bahagia dan bangga, elok-elok kat tempat org ye

Green Apple said...

jauhnya merantau.. sampai meninggalkan Malaysia.. moga selamat dan dapat menyesuaikan diri kat negara orang..

alif haris said...

perghh jauhnye kerja bro .. hoho

asnizaziz said...

untunglah dpt g tanah para anbiya :)

thanks 4 being my bestfriend dlm belog time ipai jd blogger tegar :)

hope lps ni ipai tak lupakan kitorg yeerr...if ada masa terluang, jgn lupa share pglmn di sana :)

Cik Aish said...

sedih dowwww

selamat jalan..tahniah....semoga x lupa tempat asal...sorry terlewat..huhu

zuneta said...

laaaa...g mana lak?? nak ikut gak...keje sbgai pe ni??? rezeki ipai la tu....

Tea Dno said...

seronok dia dh dkt tmpt org..:)