Happy Eid Mubarak | Kad raya yang aku dapat !!

September 06, 2011 iPai 22 Comments

Salam

Hari tuh aku ada bagitahu pasal nak share kad raya yang aku dapat daripada kawan-kawan dah blogger. Tabik kat mereka ini sebab masih menghidupkan tradisi menghantar kad raya ni. Hee, di samping itu aku nak ajak korang pergi melawat blogger yang hantar kad raya ni. 

Ni kad raya pertama yang aku dapat daripada Zuneta
Hee dapat yang first pulak tuh.
Aku dah buat post untuk kad raya ni
Boleh baca kat -> Dapat kad raya 


Yang ini kad raya yang datang dari Anis Melon.
Thank you Anis !!


Haha, yang ini aku puas mencari nama pengirim
Rupa-rupanya dia tulis jawi.
Ingatkan corak =P
Kawan sama belajar, En. Raja 


Haa, yang ini datang dari Alif Haris 
Sangat segan ok, sebab dia siap dah reserve satu kad raya untuk aku
Jadi moh laa ke blog dia


 Hee, yang ini pon daripada kawan belajar masa kat U
Cik Ain


Terima kasih korang kerana bagi kad raya !! 
Happy Eid Mubarak

P/S: Aku perasan ramai blogger post banyak-banyak hari ni. Pelik aku, macam semangat tuh dikembalikan dengan serentak plak. Yang aku plak, mood blogging takde lagi sebenarnya ni. Ni pun sesi panaskan badan lagi ni.. Malasnya ...!!! Opss.. 

22 comments:

Ezad Skytech said...

harap tahun2 berikutnya akan lebih meriah tradisi hantar2 kad raya ni..(^^,)

patut adekan kempen kad raya...spy tradisi tu trus kekal kan ipai

Bro ahmad said...

banyak betul kad raya ipai..bro jeless p..:)

wahh.. tp betui,memang teruja klo dpt kad raya kan?huhuu

siti kektus said...

dapat jugak. tapi setoet je. oklah dari tak de langsung. ;)

Ipai, I got 10 kad raya! :DD

alif haris said...

haha .. aku punye paling sikit tulisan .. pemalas punye orang aku ni .. huhuhu

weee..dapat kad raya lar.huhu,da lama tak dpt.time skola dlu ada gak.skunk sume pakai msg jep.huhu-.-

iPai said...

@Ezad Skytech
betul tuh .. harap2 akan meriah pada tahun2 yang akan datang

iPai said...

@SoLy SoLicious
pergh .. kalau kempen tuh kira dasat juga kan ?

iPai said...

@Bro ahmad
opss .. jangan laa jeles .. sikit je ni, orang lain punya lagi banyak .. uhuh

iPai said...

@Anif Abdullah| AA
agak teruja juga laa .. uhuhhuh

iPai said...

@siti kektus
heee ... setoet .. hahah .. comel je setoet tuh .. hehe .. ada juga kan ? syukur alhamdulillah ..

iPai said...

@Syafiqah Takiyudin
10 ? tak aci !!

iPai said...

@alif haris
dop ekh .. yang tulis alamat n tampal stem tuh bukan dikira pemalas lagi dah .. rajin sebenarnya .. uhuh

iPai said...

@zareliqa afiqa
a ah .. banyak pakai e-kad n sms .. nanti kene hantar banyak2 kad ni ..

Acik said...

ihhh jeles nye! acik dapat satu jer. penat acik tunggu ... :(

iPai said...

@Acik
hee, tahun depan bg satu laa .. hehe

anismelon said...

tulisan buruk..sowi..weeee..kad last min toh..sbb lmbt bg add..heeee

syoknya dpt byk kad raya hehe..sy tak tau la ada org bagi ke tak..sbb sy ni ada mslh cket kalo bab kena pos2..maybe ada dh sampai tu, cuma peti tu x cek lagi kot..huhu

Cik Mira said...

wahh byk nye kad raya diaaa. mira dapat 2 ketul je. satu dari member skolah. tu pon mintak. satu lagi dari maxis muahahaha

Aimifiqa said...

byk dpt kad raya ye. waaa. best2~