Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, September 6, 2011

Happy Eid Mubarak | Kad raya yang aku dapat !!

Salam

Hari tuh aku ada bagitahu pasal nak share kad raya yang aku dapat daripada kawan-kawan dah blogger. Tabik kat mereka ini sebab masih menghidupkan tradisi menghantar kad raya ni. Hee, di samping itu aku nak ajak korang pergi melawat blogger yang hantar kad raya ni. 

Ni kad raya pertama yang aku dapat daripada Zuneta
Hee dapat yang first pulak tuh.
Aku dah buat post untuk kad raya ni
Boleh baca kat -> Dapat kad raya 


Yang ini kad raya yang datang dari Anis Melon.
Thank you Anis !!


Haha, yang ini aku puas mencari nama pengirim
Rupa-rupanya dia tulis jawi.
Ingatkan corak =P
Kawan sama belajar, En. Raja 


Haa, yang ini datang dari Alif Haris 
Sangat segan ok, sebab dia siap dah reserve satu kad raya untuk aku
Jadi moh laa ke blog dia


 Hee, yang ini pon daripada kawan belajar masa kat U
Cik Ain


Terima kasih korang kerana bagi kad raya !! 
Happy Eid Mubarak

P/S: Aku perasan ramai blogger post banyak-banyak hari ni. Pelik aku, macam semangat tuh dikembalikan dengan serentak plak. Yang aku plak, mood blogging takde lagi sebenarnya ni. Ni pun sesi panaskan badan lagi ni.. Malasnya ...!!! Opss.. 

22 ngomelan:

Ezad Skytech said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

harap tahun2 berikutnya akan lebih meriah tradisi hantar2 kad raya ni..(^^,)

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

patut adekan kempen kad raya...spy tradisi tu trus kekal kan ipai

Bro ahmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

banyak betul kad raya ipai..bro jeless p..:)

Anif Abdullah| AA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh.. tp betui,memang teruja klo dpt kad raya kan?huhuu

siti kektus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dapat jugak. tapi setoet je. oklah dari tak de langsung. ;)

Syafiqah Takiyudin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ipai, I got 10 kad raya! :DD

alif haris said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha .. aku punye paling sikit tulisan .. pemalas punye orang aku ni .. huhuhu

zareliqa afiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

weee..dapat kad raya lar.huhu,da lama tak dpt.time skola dlu ada gak.skunk sume pakai msg jep.huhu-.-

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ezad Skytech
betul tuh .. harap2 akan meriah pada tahun2 yang akan datang

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@SoLy SoLicious
pergh .. kalau kempen tuh kira dasat juga kan ?

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Bro ahmad
opss .. jangan laa jeles .. sikit je ni, orang lain punya lagi banyak .. uhuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Anif Abdullah| AA
agak teruja juga laa .. uhuhhuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@siti kektus
heee ... setoet .. hahah .. comel je setoet tuh .. hehe .. ada juga kan ? syukur alhamdulillah ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Syafiqah Takiyudin
10 ? tak aci !!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@alif haris
dop ekh .. yang tulis alamat n tampal stem tuh bukan dikira pemalas lagi dah .. rajin sebenarnya .. uhuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@zareliqa afiqa
a ah .. banyak pakai e-kad n sms .. nanti kene hantar banyak2 kad ni ..

Acik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ihhh jeles nye! acik dapat satu jer. penat acik tunggu ... :(

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Acik
hee, tahun depan bg satu laa .. hehe

anismelon said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tulisan buruk..sowi..weeee..kad last min toh..sbb lmbt bg add..heeee

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syoknya dpt byk kad raya hehe..sy tak tau la ada org bagi ke tak..sbb sy ni ada mslh cket kalo bab kena pos2..maybe ada dh sampai tu, cuma peti tu x cek lagi kot..huhu

Cik Mira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh byk nye kad raya diaaa. mira dapat 2 ketul je. satu dari member skolah. tu pon mintak. satu lagi dari maxis muahahaha

Aimifiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

byk dpt kad raya ye. waaa. best2~

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget