SEGMEN XX-TRA FOLLOWERS

September 15, 2011 iPai 30 Comments

Salam


Fuh lama seh dah tak join segmen-segmen ni. Hari ini (auto-post je) aku join untuk sempurnakan tag daripada Cik Dila ni. (Jangan dia jadi macam Syaza ye. Hihihi)

Tengok gambar dia macam agak-agak dalam 20 lebih kot. Tapi dia kata dia baru je nak amik SPM. Terkezut aku. Adakah budak-budak sekarang ni dah makin cepat matang. UHuhuh.


P/S:
- Sekarang aku berada di Pahang sebab menghadiri kenduri kawin kawan, sampai Hari Sabtu;

 Kanvas yang diorang nak letak kat pintu masuk
(Aku yang design ni, comey tak? Hihihi) 

30 comments:

Aimifiqa said...

comel kanvas dia. macam cerita filem pula. hihi

tu lah~ingat filem ke hapeh~rpenye ..

comelnya kanvas tu...:)

Ipai..

ni rahsia pemilihan gambar semalam..:)

http://blogakufadila.blogspot.com/2011/09/personaliti-di-sebalik-pemilihan-gambar.html

nak kongsikan kat kawan2 pun boleh..:)

semoga Ipai makin nampak mude..:)

Bro ahmad said...

sampai mcm tu..mesti meriah

NM02 said...

mcm banner filem la pulak.. cantek!

siti kektus said...

berjalan sakan lah nanti. ole2 jangan lupa tau. haha ;p

syaz@rozelt said...

smart2 design iPai tu..pengantin pon segak..erm tapi cm pernah dnga je nama pengantin pompuan tu..

Anonymous said...

ingat poster filem tadi. kreatif la dorang. bercuti sekali ke kat pahang tu.

**iPai. nak order cendol satu. hikhik.

anismelon said...

cantik kanvas toh..mcm filem..karipap karipap cinta..weee

hobi tu suka tag ipai..kalo tag ipai, nk tag sapa lagi, sbb ipai je rajin :P

oohh ipai g pahang ekk..syoknyaa..
ipai design ke?serius comel tau..okey booking ipai nnti kalo sy nk kawen, design lawa2 k hehe

zuneta said...

pandainya dia buattt...anak sapa la ni...berbalik kepada ayat " adakah bebudak skrg ini dah makin cepat matang lau pun usia muda" jawapan dia...YA...contoh utama, paling tepat 100% adalah ipai...hehe...lama tak ngusik...

Afikah Aziz said...

cantik la kanvas tu :)

salam singgah baca entri..

comel la,.pndai la ipai buat

Jue said...

Cam zmn aku dulu, bdk darjah 6 mcm bdk skolah mnengah. Yg skolah mnengah mcm bdk skolah rendah lak..hihi

Cantiklah ko design beb. Cam dlm movie beb. Nanti aku kawen, aku upah ko bole? =)

Acik said...

tahniah iPai sb buat kanvas tu ..
tahniah juga kp kedua pengantin! semoga berbahagia.

Acik said...

lama plak iPai kat pahang tu ye ... :)

Hans said...

hehhehe
budak2 skrg memang cepat matang

hira said...

comel dan kreatif! :D

cantek bannr tu..terbaek!!=]

fana said...

fana dri segmen xx-tra follower
follow sini

Nani said...

hai ai i.. ^^ dtg dari segmen sama.. follow kamoo..~

yuhuuu~ Iqa dtg terjah group blogger ensem ni dari segmen aimie diyanna^^
jemput singgah cnie :D

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

Ct Aja said...

salam, dtg dari contest xx-tra followers, folo cni....

http://ajaratulaswad.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

NasZ said...

terjah dari segmen xx-tra followers.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

Datang dari segmen yg sama...
Jemput singgah ke blog Lighta Shadowee ;)

Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

nabila azmi said...

hi...singgah segmen ni..done follow awk=)slm kenal=)

sobri yaacob said...

hai.. slmat bknalan..

dtg dari segmnt SEGMEN XX-TRA FOLLOWERS... aimie diyanna..

http://akusobriyaacob.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

jmput2 la singgah ke blog saya :)