Yeay !!! Dapat Kad raya !!!!!!! Terima kasih Zuneta !!!!!!!!

August 27, 2011 iPai 36 Comments

Salam

BEST GILA DAPAT KAD RAYA !!!!!!!!!!!!! 

Happy gila ni. Happy gila ni. Tahun ni dapat juga kad raya. Wah. Wah. Waaaaahhhhhh ... Cantik sangat kad raya ni. Plus handmade !!!!!! Nak nangis tengok kad ni. Tak sangka boleh dapat. Cantik !!!!!!!!!!!! T_T.

Meh laa tengok kad raya ni;

Nampak tak yang hijau-hijau kat ketupat kad raya ni. Haa.
3D tau !!! Timbul-timbul.
Rasanya kertas yang digulung-gulung dan digamkan.
Cantik T_T 



Ehem, kat dalam kad raya ni ada special dedication ok.
Khas Buat Follower
Hehehe n_n 




 Haa, nak tau dari sapa ?
Ia daripada 


Hee, apa-apa pun terima kasih kepada 
Cik Zuneta
atas kad raya yang cantik ini !! 
Tak pasti sama ada boleh request lagi ke tak. Uhuh. Cer try terjah. Hehhe

Kad raya dan juga kad-kad lain yang Cik Zuneta buat sangat lawa ok !! Serius lawa. !!!
Haa, boleh usha blog kad homemade Zuneta ni 

P/S: Tiba-tiba rasa hype gila. Tak tau napa. Hahaha. Sebab kad raya kot.

36 comments:

hira said...

untunglah~ hahaha :D congrates!

TeAqArH said...

setakat arini da dpt 4kad raya..hehehe

ye..sy jelous tgk kad raya y cantik..ipai,sbg pollowers sy nk duit raye awk..huhu

Bro ahmad said...

wahh bestnya ipai..bro jeless ni huhuu..tahniah, cantikk

alif haris said...

hehe ipai .. ko nk kad raya dari aku ?? aku ade reserve tuk ko ni..

klu nk bg alamat kt sini ye.. :)

http://alifharis.blogspot.com/p/hubungi-daku.html

Tea Dno said...

wewitt.. comel laa.. kad raya dr tea masa bulan raya eh.. posmen dh cuti.. hee takpe kan? ;p

syerz eyryn said...

fuiyoo ! ade kad raye. . hehe. .
ryn 1 pown tak de :(

untunglah~~ XD

aku baru dapat satu kad raya :P

Afikah Aziz said...

ipai ni mmg btl2 teruja ni haha,tahniah la dpt kad raya huhu

miss puteri said...

haha. put pon dpt satu je..hikhik

NM02 said...

selamat hari raya aidilfitri. maaf jika ada kekasaran atau tersilap bahasa sepanjang saya komen dalam n3 kamu. take care sepanjang cuti raya nnt ye.. maaf zahir dan batin

EYFAalias said...

untung la.......





untunggg laaaaaaaaaa........



































untunggggg laaaaaaaaa ipai!

anismelon said...

agak agak anis punye ade tak ipai..anis pon mintak cam ipai gak..heeee..

kad anis xpai lg ke ipai

kad raya qulling eh..mmg lawa pun..,

xde blogger pun yg minx kad raya dr aku.takut kot..haha

xpe la..kad raya special edition aku simpan tuk tahun dpn je.

Mohd Izzar said...

tak penah dapat kad raya...huhuhuh~

dhiera said...

congratz ipai!!

kita serupa. yeay !

melompat2 sampai kepala mencecah bumbung.

gimme pive ~

jadi hyper seketika akibat terlampau seronok mendapat kad raya adalah perkara normal.

titik.

bukan senang nak dapat nih....

wahhhh seronokla ipai dpt kad raya..comel plak tu 3D :)

sy mmpu bg e-kad je huhuhu

IMANSHAH said...

Sebelas bulan kita kejar dunia,
Kita turuti nafsu angkara.
Sebulan penuh kita berpuasa,
Kita bakar segala dosa.
Sebelas bulan kita sebar dengki dan prasangka,
Sebulan penuh kita tebar kasih sayang sesama.
Dua belas bulan kita berinteraksi penuh salah dan khilaf,
Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf Zahir dan batin...

Imanshah, Ipoh-Tumpat, 26 Ramadhan 1432 H

me suya said...

best2, tahun ni dpt kad raya kompeni bagi jer

wahhh 3d tu..bestnye..huhu ^^

Aemy Shamy said...

waaa u're so lucky!! tahniah...cantik la kad raya tu..cik zuneta mmg sweet ^^ hehe.
slmt hari raya ^^

Aimifiqa said...

untunglaa~ dapat kad raya. hihi

Sha said...

huyooo..dpt kad raye la dye..

ipai nye bila pulak nk bg real kad rye kt ktrg?? kehkehkeh..*psst, xmaen la e-card..aha*

iPai said...

@hira
Terima kasih hira !!.. selamat hari raya hira !!! heheh

iPai said...

@TeAqArH
Banyak ye Teaqarh dapat .. bak sini sikit !! hehehe

iPai said...

@munira hashim
wah .. ni minta duit macam kl gangster ni .. heheh ..

seposen boleh ? heheh

Ezad Skytech said...

wahhh..serius..cantik kot kad raya tu..mesti happy kan bro walaupun dapat sikit je kad raya..

yela..skrg ni susah da nak dapat kada raya..kalau dapat tu da best tu..(^^,)

h A n Y S said...

hambooooi..keterujaan yg sangat2 nampak..haha..btw, cantik gila kot kad tu, siap ada timbul2..no wonder excited..heh heh~

btw, SALAM AIDILFITRI.. MAAF ZAHIR DAN BATIN..=)

Zul Fattah said...

wahh..best r ko.. aku tak pernah pun dapat kad raya.. huhu

cantiknya kad..unik lak tu.jeles ok..salam syawal..

zuneta said...

heheh...teruja sangat pulak ipai ni?? akhirnya slamat sampai...risau yg kad lain2...mcm ne la agaknya...hehe...btw ipai, ni nama dia teknik quilling...tak de org panggil " gulung2 kertas n lekat" haha...teknik zu beljar dari youtube je...ok tak ipai?? mekasih entry ni...

Hans said...

seronok la ko dapat kad raya
:-)

izfanora said...

bestlah dier..

izfa dpt kad jemputan kawin..T_T huhu..