Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Tuesday, January 25, 2011

Career Fair 2011

Salam

Wah, hari ni start Career Fair. Walaupun resume aku salah upload sampai tak dapat nak masuk dalam list interviewSlumberJEH tuh, aku kena tabah dan usaha lain plak. Kata dia, rezeki aku kat tempat lain. Thanx atas nasihat itu.

Maka, kejap lagi bersiap, settlekan benda-benda di lab dulu dan kemudian ke Career Fair. Survey-survey dulu. Then, kalau ada mana-mana panggil interview, pergi bersiap untuk formal.

Resume - Siap print dengan result
Baju - iron dah
Kasut - kilat dah
Jaket hitam - ada dah, nak stylo mylo hari ni

Tahniah kepada AJK Career Fair 2011. Macam yang aku kata sebelum ni, saban tahun, Career Fair makin mantap. Dan tahun memang paling mantap aku tengok. Siap ada kursus pergi Langkawi lagi untuk student 4th year (Tak buat post pasal benda ini lagi. heheh). Kali ni siap daripada Kampus Induk mai kat sini nak pergi interview SlumberJEh, budak-budak Geophysic.

Maklumat lanjut, sila ke;

Good luck semua !!!!!!
P/S: Dua hari ni, (25 dan 26 Januari) mungkin busy sikit. Kepada yang singgah, nanti aku datang balik
Salam

3 ngomelan:

ecah..merangkap anak cik nan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

smoge dpt kije!!hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thank u ecah ... saya dpt 2nd screening second interview !!!

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kaut kilat,jaket da ada..hahaha..x bole blah.style milo?hahhaha

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget