Yeay Boleh Guna duit Nuffnang Pergi Shopping dah !!!!

January 23, 2011 iPai 9 Comments

Salam

Korang !!! nak share ni, yang tajuk post tuh saja nak kasi gempak je .. Hehehe ..  gempak x ?? Sebenarnya, baru je dapat Nuffnang UP sikit daripada minggu lepas.

Aku dah dapat SERINGGIT !!!!!!!!!!!!!!!
Untuk aku yang baru daftar Nuffnang ni, baru 2 bulan (bertahun buat blog, baru je daftar Nuffnang) 
Ok wat, RM 1 untuk 2 bulan pertama .. Hahahaha

Nanti nak UP lagi, lepas tuh pergi shopping !!!! hahahahah .. shopping kat ...



9 comments:

Wani said...

sopin je keja, jum mkn seol gaden, hihihi ^^

Aidil Salleh said...

huhu...up kn traffic byk2 lagi...makin bertmbh laa nuffnang gamaknye..org yg dh dftr setahun pun, blom bley cash out lagi...adoii..haha

iPai said...

wani ~ ala .. tak nak ah seoul garden .. wayang jom .. ahhaha .. tapi bile ek ?

Aidil ~ eheh .. anda laa orang yang dah setahun ek ? heheh .. yup2 .. upkan lagi .. uhuhu

miss puteri said...

meh kita klik mngklik!hehe...

Wani said...

haaa...wayang jum

iPai said...

put ~ thanx .. heee

wani ~ nanti lu wani .. mlm ni kite ada meeting design lg .. hehehe

up kn trafik lagi..hehehe..promote blog selagi terdaya, usaha tangga kejayaan. 1st time nengok nuffnung nek rm0.25 pun dh meloncat..hehehe..
sy br tiga hengget..ble la nak nek tiga juta eh? ^__^ tamak haloba btol..

iPai said...

hahah .. betul2 ... nak seribu daya, tak hendak seribu dalih ..

saya promote time saya free2 laa .. hee ..

awak pun, chaiyok2 ...

HAHAHHA ;))

skrg da bpe pai?aku pny bru bpe hinggit je.nk bli lolypop pelangi yg bsr tu pun x lps kot.