Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Monday, January 24, 2011

iPad dah murah dah !!

Salam

Haa.. Dah murah ? Macam mana laa aku boleh kata murah, sebab sampaikan ada parti yang berkempen menggunakan iPad. Gila style. Cuba baca berita semalam <- Nampak sangat laa aku ni, lambat benor baca paper ye.


LABIS 23 Jan. — Gajet moden seringkali menjadi peralatan yang penting dalam melaksanakan tugas seharian namun bagi (Nama parti - untuk mengelak unsur-unsur politik), komputer tablet terbaru iPad, yang dimajukan dan dipasarkan oleh Apple, menjadi peralatan terkini yang digunakan untuk membantu petugas parti semasa berkempen
(Sumber: Berita Harian) 

iPai .. eh salah iPad. Source: malaysiahotelnews.blogspot.com

Apa pandangan korang apabila pada masa akan datang, anda nak pergi mengundi, anda nampak orang-orang yang berkempen sedang menggunakan iPad. Adakah anda terpengaruh dengan imej mereka ? 


Korang rasa diorang stylo ? Adakah ia sedikit sebanyak dapat mencuit hati anda untuk mengundi mereka juga ? huhuh


Aku tak moh jawab, cuba korang fikir sendiri. Renung-renungkan dan selamat beramal

4 ngomelan:

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xtau nk komen ape. huhu., mmg stailo habis lah, tp macam err, nk menunjuk je. kureng suke lah touch2 ni. rimas.

salwaismail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

duit tak cukup lagi nk beli. :D

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

org ganas cm aku x sesuai la kot gn ipad or hp jns touch skrin ni.hrp aku kopak kn nti.

haahahah

Afikah Aziz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perghhh kaya2 klu berparti pun guna bnde alah ni hehe :p

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget