Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Monday, January 31, 2011

Top Viewer January 2011

Salam

Ya, di sini saya senaraikan top viewer ipai-ans.blogspot.com pada bulan Januari 2011. Penghargaan ini diberikan kepada top 3 yang teratas kerana rajin datang ke blog saya. Dan bukan kepada mereka sahaja, kepada yang lain-lain juga, ranking bawah dan juga yang visitor invisible. Huhuh. Sebagai tanda terima kasih, aku kasi promote diorang punya blog. Datang laa ke blog diorang. Blog diorang mantap-mantap.

Tempat Pertama jatuh kepada Cik peLangi dengan 16x visit
 Cik peLangi tak kasi letak link blog dia sebab dia jarang update sekarang ini. Segan katanya

Tempat kedua pula, jatuh kepada En aidil dengan 15x visit
Meh datang blog beliau yang terbaik daripada dia

 Dan kemudian, tempat ketiga jatuh kepada Cik Hafizah kita
Mari terjah blog beliau juga

4 ngomelan:

Aidil Salleh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhh...in da list!!!
trimaz...blog TERBAEK haruslah selalu kunjungi...
keep up a good entry bro!!!

♥suNa husNa♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak masuk gak dlm top 10 members list ipai...huhu

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aidil ~ trima kasih aidil .. aku pon selalu dtg blog hang juga ..

husna ~ eh .. supposely husna masuk juga kan ..

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masa ni ko x knl aku lg kn..aku pun lg la x knl ko.knl ko pun kt blog dak eyfa.

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget