Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, January 30, 2011

Happy Birthday adik !!!

Salam

Hee, tiba-tiba je panggil adik kat umah ni kan ... uhuhuh ... Apa-apa pun selamat hari ulang tahun yang ke- .... er .. brapa ek ? 2011 tolak dengan 1991 berapa ek ?? haa Yup .. 20 tahun .. eh .. dah 20 tahun ek .. ingatkan budak kecik lagi ..

Hee, dia ni garang sikit. Kepada pakwe yang nak ngurat dia, anda kena ada kriteria berhati lembut, kalau tidak, reject. I won't chop your pass, ok ??

Hee, disebabkan dia seorang saja perempuan dalam adik beradik, maka dia sangatlah manja. Manja dan mengada sikit. Opss. Pandai berjimat juga pandai berkedekut.. Haha. Duit yang dia simpan berkepuk beratus nak beli apa ntah. Tak kuat shopping macam orang dalam adik beradik dia, tapi dia akan beli benda yang dia suka sahaja.

Masa SPM, kata nak lawan result abang dia, tapi takleh kalahkan. ("Biasalah, aku kan abang"). Tapi dengan usaha gigih dia dapat 4flat masa matrix mengalahkan abang dia. (Lantas, abang berkata "Tak pe kasi chance"). Dan atas nasihat abang dia juga laa, disuruhnya jangan masuk USM. Keh3 .. sebab USM susah sangat.

Maka beradalah adik ini di UTM untuk meneruskan kegemilangan pelajarannya. Dengar cerita dapat pointer bagus. (Tak ingat berapa. Kah3). Tahniah !!



Apa-apa pun Selamat hari ulangtahun yang ke-20 buat adik. Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki.
31 Januari

4 ngomelan:

azie5ouh!8 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waa..adek u sama umor ng i..adek u amek course apa kat utm?? XD

ummie_piqah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks :)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

azie ~ hehe .. die amik civil eng..

piqah ~ wah nape tak tau ada blog

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hai abg ipar!

teteb ;D hahaha..knlkn la adik ko kt aku pai.aku kn abang~ :P aku mst bole jaga dia baik2 pny.

pndai adik ko ek.senang hdp aku nti klu kwin dgn dia.sbb dia kedekut.jd xde la bazir2 duit aku bli2 brg.HAHAHAH ;))

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget