Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, January 2, 2011

EDIT PHOTO BATTLE

Salam

Perhatian rakyat jelata sekelian. Di sini ada watiqah pengumuman daripada Empayar Bintang Tiga (Sila klik pada poster untuk keterangan lanjut .. heheh)


Gambar asal sebelum di ADOBEkan

Zoom sket

Gambar mamat poyo yang sukadipaksarela untuk dijadikan bahan pertandingan (Sila klik utk full view, baru nampak bezanya... hik3)
Huhu ... dah lama sangat tak usik adobe photoshop ni.. semua short key sudah lupa dan habis semua teknik-teknik dah xingat. Maka, terpaksa laa amik bahan-bahan lama.

Gambar ni belajar untuk nak potret kan gambar sendiri ... tak tau jadi ke tak .. kejap tengok jadi, kejap lagi tengok, takda beza pon .. entahlah, janjinya, saya dah sempurnakan tag Wani.
Thank you Wani !!!

Maka, seterusnya saya akan mengeTAG rakan-rakan ... ngeh3 ..
<yang pro adobe>
<yang pro bab gambar>

Boleh tambah sorang lagi tak, hari tu ada member ni edit photoshop cantik, dia baru belajar, rugi plak die tak masuk
Bob

tarikh tutup :
25 JANUARI 2011
pemenang akan diumukan pada
25 FEBRUARI 2011

12 ngomelan:

suNa HusN@ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaa...cantik ar naufal...hehehe..
incik mirul tu junior masa sekolah orang...hehe..
good luck taw^^

d2z said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

errkk..rasanya mcm kekurangan masa + idea nk buat benda2 nih. hoho..tp maybe akan di usahakan~

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

husna ~ owh ye ke ? hahah .. menarik laa die ...

d2z ~ hahaha .. sama laa aku, aku pon dpt tag td, td juga aku wat, mmg konfirm2 tak sempat .. n dgn tak sempat masa laa, background kosong .. hahahahahahahahahaah

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehem ehem..
wah wah wah, cepatnye dah buat, hahahha...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh lupa plak ..

husna ~ Gud luck utk husna jg .. nanti saya vote (tak habis2 nak vote) !!!!

d2z ~ gud luck bro ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wani ~ owh itu sudah mesti .. esok sudah stat bz maa

Izyan Nazihah Nor Azman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ipai..ak mne reti edit gmbar ni..ottukeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

★★★ MIRUL ★★★ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tanks you sbb sudi join :)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

izyan ~ ottuke ? .. boleh punya .. edit je mcm yg selalu ko edit .. tak selalu edit pon takpe .. heheh

mirul ~ welcome .. thank u sbb buat pertandingan ...

me said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

omg! saye fail kot bab edit picture. awak pon tau kan. hoho.

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh punye ..

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..gaya da ada pai.

pose plg hangat ke hangit tu?wawawaa;)) mke ank datuk bai.

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget