Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, January 5, 2011

Carrer Fair@ Engineering Campus USM

Salam,

Teringat zaman muda-muda dulu jadi AJK Career fair ni. Dulu dipanggil Ekspen, Ekspo Pendidikan dan Kerjaya. Sekarang dah tukar nama dah. CF. Kalau dulu, masa zaman muda-muda dulu boleh tengok senior-senior mintak keje, kali ini, aku plak yang nak pergi mintak kerja.

Dan dari saban tahun, CF ni makin power dan makin power. Sekarang dah ada laman web, kagum gile. Even ada orang kate, company yang datang pon datang kat CF ni. Tahniah kepada AJK dan kepada Kak Ita (kaunselor) yang saban tahun cuba meningkatkan prestasi CF. Tahniah sekali lagi. Maka kepada 4th year sekelian, marilah mintak kerja. Sila lawat ke;


List of Company yang nak datang

No
Company Name
1
2
ASE Electronics (M) Sdn. Bhd.
3
MS Elevators Sdn Bhd
4
Soon Soon Group
5
Unisem (M) Berhad
6
Gamuda Berhad
7
Osram Opto Semiconductors (Malaysia) Sdn Bhd
8
Renesas Semiconductor (Malaysia) Sdn Bhd
9
Schlumberger
10
Carsem (M) Sdn Bhd
11
AE technology Sdn Bhd
12
Tan Chong Group
13
Continental Automotive Malaysia Sdn Bhd
14
The Sunway Group
15
Nitto Denko Electronics (M) Sdn Bhd
16
Infineon Technologies (Kulim) Sdn Bhd
17
Micro Modular System Sdn Bhd
18
Spirit Aerosystem (M) Sdn Bhd
19
Samsung Electronics Display (M) Sdn Bhd
20 Flextronics Technology (Penang) Sdn Bhd
21 Vitrox Corporation Berhad
22
NI Malaysia Sdn Bhd (National Instruments)
23 Penang Seagete Industries (M) Sdn Bhd
24 Top Glove Sdn Bhd
25 Panasonic Management Malaysia Sdn Bhd
26 Rohm-wako Electronics (M) Sdn Bhd
27 Canon Opto (M) Sdn Bhd
28 Canon Electronics Malaysia Sdn Bhd
29 Sharp Electronics (M) Sdn Bhd
30 Clarion (Malaysia) Sdn Bhd
31 Toray Malaysia Group
32 UMW Toyota Motor Sdn Bhd
33 Hitachi Electronic Products (M) Sdn Bhd
34 TVS Enterprise
35 Plexus Manufacturing Sdn Bhd
36 Jurong Shipyard Pte Ltd  (Singapore)

6 ngomelan:

Afzainizam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Maju Jaya... Di harapkan Tahun ini adalah terbaik dari sebelumnya...

Bulatkan tekad mencapai impian ... Bukan sekadar manis dimulut.. Bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam

eeeemmmmm dulu mmg aku rajin gi ekspo kerjaya ni nak cari kerja katakan.... tempat cam ni mudah dan senang aje.... ade rezeki ade lahhh tawaran yang kita dapat nanti

-apis- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ipai, yg upload resume tu apa advantagesnya??usm akan antar ke company yg berkaitan ka?hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak pasti juga ... tp biasanya yang aku dengar, die akan hantar ke semua company yg dtg nanti ..

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baikk..
thnx ipai share bnde berguna ni ^^

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uhuh .. sama2 ..

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

company2 atas ni ko da try minx kje lum pai?try la..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget