Photo Jog di Pagi hari

January 16, 2011 iPai 7 Comments

Salam

Bila tengok blog pagi-pagi ni, trafik mesti kurang. Agaknya, blogger-blogger ni suka sangat berjaga malam, dan bangun lewat pagi. Ala, lagipun Ahad kan? Hari ni je laa boleh nak bangun lewat..

Aku plak, susah nak tido lewat. Tido lewat pun kalau otak terlalu aktif dengan kerja, sampai tak sedar jam berapa. Maka, aku selalu bangun awal, dan tidak tidur sudah. Maka juga, saya pun pergi laa jogging. Cuma lainnya pagi ini adalah photo-jog, iaitu, photographing and jogging.

Nape aku photo-jog ni? Actually, nak abiskan senarai 7 Wonders of USM Engineering Campus tuh. Senarai dah ada. Cuma ada certain list, kena ada gambar. Baru syok. Hampa sikit sebab benda yang paling utama nak cari pagi tadi, tak keluar plak. Nanti, kalau sapa-sapa nak tengok apa 7 Wonders tuh, nantikanlah yer.

Di sini saya ingin menyampaikan setinggi penghargaan kepada Sweet Pearl kerana sudi meminjamkan DSLR beliau kepada saya, untuk menjayakan projek ini. Walaupun ketika ini, Sweet Pearl sedang terlantar di katil kerana demam, beliau sanggup turun daripada blok dan paskan kamera ini kepada saya. Mari doa ramai-ramai agar, Sweet Pearl lekas sembuh bersama roomatenya, Hafizah.

 
Kucing yang cuba bunuh diri dengan target tuan kete yang kaya    

7 comments:

miow2 gold digger!! hahahahha..

iPai said...

hahah .. yeah .. gold digger !!!

Wani said...

uhuk uhuk.. terharu...makasih..^^

iPai said...

trimas wani !!!

caption gmbr kucing tu xley bla..lawak ;)

iPai said...

kucing tuh nak bunuh diri tuh .. nak cam ne kan ... frust sbb bercinta .

yg sbnrnya ko bwk kamera pg2 buta tu nk snap pic awek bru brun tdo kn?

HAHAHAH..;)) yela..bajet mke suci2 baru bgn tdo.